Doru Stanculescu a murit. Prima reactie a familiei: „Ieri a fost la petrecerea nepotului, dimineata nu a mai raspuns la telefon”

47

Doru Stănculescu, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de folk din România și unul dintre membrii fondatori ai cenaclului Flacăra, a murit luni dimineață, acasă, în București. Artistul avea 71 de ani. Anunțul a fost făcut astăzi, 23 august, de folkistul Eugen Avram, printr-un mesaj pe Facebook.

„Mi-e foarte greu să vă dau vestea asta. Stanculescu Doru-Emil a plecat azi dimineață să se întâlnească cu bunii lui prieteni Dan Andrei Aldea, Vali Sterian şi alții. Primeşte-l Doamne şi veghează-i veşnica odihnă. O pierdere uriaşă!”, a scris Eugen Avram pe Facebook.

Loading...

„Chiar ieri a fost la petrecerea fiului meu, însă a plecat mai devreme, spunea că vrea să se odihnească. Am chemat o maşină şi, după ce m-am asigurat că a ajuns acasă, m-am liniştit. Astăzi însă, am văzut că nu mai răspunde la telefon, aşa că am rugat un prieten care locuieşte în apropiere să verifice ce se întâmplă. Nici la uşă nu a răspuns. Am ajuns de urgenţă la el şi, după ce am spart uşa, l-am găsit fără suflare”, a declarat Matei Stănculescu pentru Libertatea.