Discurs halucinant al ministrului demis Cuc: „Avem autostrazi construite, santierele duduie. La Transporturi nu va exista „o grea mostenire”!

6

Ministrul demis al Transporturilor, Razvan Cuc, a declarat, marti, ca pleaca de la sefia ministerului cu un „sentiment de mare satisfactie”, pentru ca s-a muncit mult. Cuc afirma ca „santierele duduie”, ca „avem autostrazi construite” si ca nu va lasa in minister „o grea mostenire”, informeaza Agerpres.

Loading...

„Voi pleca din minister cu sentimentul de mare satisfactie, pentru ca s-a muncit mult. S-au lansat proiecte de peste 10 miliarde de euro, avem autostrazi construite, santierele duduie, deci se munceste, dar asta a fost rodul echipei pe care am coordonat-o si al faptului ca m-am implicat personal, am stat numai pe santiere”, a afirmat Cuc.

Totodata, ministrul demis al transporturilor a adaugat ca este convins “ca oricine va veni la minister nu va fi atat de inconstient incat sa nu sustina mediul economic romanesc” si a asigurat ca va veghea asupra acestui lucru din postul de parlamentar.

Cuc a declarat ca nu exista autostrada pe care sa nu se lucreze, sperand ca toate proiectele de infrastructura vor fi duse mai departe.

„De dimineata am fost la Pitesti-Sibiu, la Boita, s-a inceput constructia, cea mai asteptata autostrada, ei bine, acum nu mai stiu care e cea mai asteptata, pentru ca asteptata e si Ploiesti-Brasov, si Autostrada Transilvania. Se lucreaza. Nu exista autostrada pe care sa nu se lucreze. Eu sper ca infrastructura sa nu devina un element de ambitie. […] Sunt convins ca unii vor acuza greaua mostenire. Daca as fi lasat ce mi-au lasat mie tehnocratii… La Transporturi nu exista o grea mostenire. Poate exista doar incompetenta din partea celor care vin. Mai mult nu poate fi vorba”, a declarat ministrul demis.