Diana Sosoaca, scandal de proportii in Senat: „Mi-a strivit piciorul. Am fost supusa violentelor”

44

Diana Sosoaca a provocat un nou scandal urias, marti, de data aceasta in Senatul Romaniei. Ea a incercat sa intre cu forta in sala de sedinte a Comisiei Juridice unde se discuta adoptarea de sanctiuni la adresa senatoarei. Sosoaca a fost insotita de sotul ei, Silvestru Sosoaca, si de deputatul interlop Mihai Lasca, informeaza Aktual24.

Sosoaca a sunat la 112 pentru ca nu a fost primita in sala, pazita de doi angajati ai Senatului, si a intrat cu forta in sala. Sefa comisiei i-a reprosat ca nu poarta masca de protectie. Sosoaca a sustinut apoi ca „s-a dat ordin” sa fie batuta.

Loading...

”Mi-a strivit picioru’. Am fost supusa violentelor. Cum e posibil sa dati ordin sa fiu batuta? Mi-au invinetit piciorul. Am chemat 112”, a tipat Sosoaca in fata jurnalistilor.

Sosoaca a fost ajutata in lupta cu usa de la Comisia Juridica de catre sotul ei, Silvestru Sosoaca.

„Sotul meu m-a aparat pe mine in conditiile in care au fost exercitate acte de violenta. Sotul meu are dreptul sa stea langa mine si are dreptul sa ma ajute in legitima aparare”, a mai spus Sosoaca.

Dupa ce a intrat cu forta in sala, ceilalti senatori juristi au iesit. Sosoaca a spus ca a fortat usa pentru ca angajatii Senatului au vrut sa ii striveasca piciorul.

„Asteptam politia”, a mai anuntat Diana Sosoaca.

„Singurul ordin care spune cum arata masca ca trebuie sa imi acopere nasul si gura. Majoritatea parlamentarilor poarta masca albastra. Le-am cerut sa imi arate certificatul de conformitate al mastilor. Sa fii tu parlamentar si sa vii sa spui ca o masca e conforma sau nu e incalcare a legii. Doar pentru ca esti presedinta Comisiei Juridice, sa spui tu ca nu e conforma, inseamna un abuz. E greu sa inteleaga aceste legi si e greu de crezut ca poate conduce Comisia Juridica. A incercat sa cheme jandarmii sa ne dea afara si a vrut sa interzica intrarea avocatului meu in sala”, a declarat Sosoaca.