DEZASTRU pentru Firea: Consiliul General A RESPINS bugetele Companiilor Municipale!

24

Consiliul General al Municipiului București a respins, joi, proiectul privind aprobarea bugetelor pentru 19 companii municipale înființate de administrația condusă de Gabriela Firea. Bugetul celor 19 companii era de aproape un miliard de lei, dintre care peste 300 de milioane pentru salarii potrivit mediafax.

Consilierii USR și cei ai PNL au votat împotriva proiectelor care prevedeau aprobarea bugetelor pentru cele 19 companii municipale, iar cei de la PMP s-au abținut.

Loading...

Reprezentanții USR și PNL au cerut încă de la începutul ședinței retragerea acestor proiecte de pe ordinea de zi, menționând că sunt ilegale.

În replică, Marius Coaje, consilierul Gabrielei Firea, cel care coordonează reabilitarea clădirilor cu risc seismic din București, a precizat, după votul negativ, că această reabilitare este pusă în pericol de către consilierii opoziției.

Reamintim că la sfârșitul anului trecut, Curtea de Apel București a decis că aceste companii au fost înființate fără respectarea legii, adică cu votul unei majorități simple.