Descoperire macabra. Trupul unui copil de aproximativ opt ani, fara picioare si partial ars, gasit in apropierea unui cimitir din Arad

39

Trupul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare şi parţial ars, a fost descoperit sâmbătă seară pe un teren de lângă cimitirul din localitatea Bujac, judeţul Arad, de un bărbat care îşi plimba câinele, scrie News.ro. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Potrivit procurorilor, lângă cimitirul din localitatea Bujac, judeţul Arad, a fost găsit cadavrul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare şi parţial ars, iar un bărbat care îşi plimba câinele în zonă a făcut descoperirea şi a sunat imediat la 112.

Loading...

Anchetatorii ajunşi la faţa locului au găsit mai întâi talpa unui picior uman ars şi mai multe lucruri incendiate. La aproximativ o sută de metri de acel loc, au gasit trupul unui copil de aproximativ opt ani, fără picioare.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. Procurorul de caz Pavel Palcu a declarat, pentru Agerpres, că cercetările se fac in rem, pentru omor şi profanare de cadavre.