Deputatul USR, Stelian Ion, pus la zid in coalitia Barna-Ciolos, dupa ce l-a criticat pe Vlad Voiculescu! Democratie cu „pumnul in gura”

39

Deputatul USR Stelian Ion, unul dintre cei mai vocali opozanti ai PSD pe tema Justitiei, a fost santionat in partid dupa ce l-a criticat pe Vlad Voiculescu, cel care a numit dezbaterile din USR „putoiala“. Stelian Ion nu a mai putut posta mesaje pe grupul intern de comunicare exact in prima zi de campanie interna, dupa cum arata un mesaj obtinut de Adevarul.

Loading...

Stelian Ion nu se numara printre apropiatii lui Dan Barna. „Protestam impotriva abuzurilor moderatorilor din Poiana lui Iocan (grupul intern de comunicare al USR – n.r.), cativa angajati ai Secretariatului General al USR, impotriva lui Stelian Ion si va invitam sa semnati acest protest pe care il vom transite Biroului National al USR“, reclama un membru USR, care explica, apoi, cum a ajuns Stelian Ion sa fie blocat.

Presedintele USR urmeaza sa fie ales prin votul electronic al tuturor membrilor partidului in perioada 1 – 3 septembrie, urmand ca pe 14 septembrie sa aiba loc congresul pentru alegerea Biroului National, structura centrala a conducerii formatiunii. Pe langa Dan Barna si Cosette Chichirau, in cursa pentru sefia USR au mai intrat Liviu David, Alexandru Cristian Surcel si Visinel Balan.