Dancila, prinsa in „offside”! S-a laudat ca a dat meditatii la matematica, dar candidata PSD nu a putut raspunde corect unei intrebari elementare!

13

Viorica Dancila a fost pusa in dificultate, marti, in cadrul dezbaterii cu jurnalistii organizata de PSD, de o intrebare de matematica. Candidata PSD la prezidentiale a fost intrebata care este aria cercului, avand in vedere ca a mentionat anterior ca a dat meditatii la matematica. Raspunsul dat de Viorica Dancila la aceasta intrebare a fost gresit. Fostul prim-ministru a repetat, insa, dupa jurnalist, raspunsul corect.

Loading...

Jurnalist: Ati mentionat ca ati dat meditatii la matematica, as fi vrut sa va intreb cum se calculeaza aria cercului daca ne puteti spune.

Viorica Dancila: Raza la patrat.

Jurnalist: Este pi (π) inmultit cu raza la patrat.

Viorica Dancila: Pi (π) x Raza la patrat. Am dat meditatii la matematica si credeti-ma ca am putea, daca aveti timpul, sa imi veniti alaturi sa vedem cine stie matematica. Sunt inginer si toti inginerii din Romania fac pana in anul trei de matematica. Eu am facut facultatea cinci ani. Contrar celor spuse, eu am terminat facultatea cu media 9. Bine, pentru unii li se pare o medie mica si daca vreti sa vorbim de matematica va stau la dispozitie dupa acest dialog cu presa, noteaza Digi24.