Dancila anunta ca Romania va vota maine impotriva Codrutei Kovesi pentru preluarea functiei de procuror sef european!

8

Viorica Dancila a anuntat, miercuri, dupa sedinta CEX ca „nu o sustinem” pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de sefa a Parchetului European.

Loading...

„Am spus si repet acest lucru, nu sustinem un mandat pentru Laura Codruta Kovesi. Nu sustinem acest mandat pentru ca mi se pare o abordare fireasca. Atunci cand sunt anumite acuze, atunci cand exista suspiciuni asupra oricarui om, indiferent de functia pe care o ocupa sau pentru postul pentru care candideaza, trebuie sa lamureasca aceste lucruri si pe urma sa ocupe aceasta functie. Deci, imi mentin pozitia pe care am avut-o pana acum.

Am vazut ca o anumita persoana (Victor Ponta – n.r.) a venit in spatiul public cu aceasta informatie (ca a propus un targ la Bruxelles – o sustine pe Kovesi in schimbul numirii Rovanei Plumb pe post de comisar european – n.r.) care nu ii face cinste. Mai mult, este o persoana care a numit-o pe Laura Codruta Kovesi si acum vine sa ii acuze pe altii de ceea ce a facut domnia sa. Neg categoric acest lucru. Eu nu fac astfel de targuri, nu fac astfel de trocuri politice. Singurele mele negocieri sunt in favoarea Romaniei si nu pentru persoane. Deci nu s-a pus problema unei asemenea intelegeri, iar cei care fac astfel de acuzatii, pentru buna informare din spatiul public pentru faptul ca atunci cand vii cu o asemenea afirmatie trebuie sa vii nu numai cu argumente ci si cu dovezi in acest sens daca vrei sa fii o persoana respectata.

Luminita Odobescu va vota impotriva Codrutei Kovesi!”, a declarat Dancila.