Dan Cristian Popescu iese la atac: „Asa cum am redeschis parcurile, voi redeschide si Horeca”

19

Antreprenorii din sectorul 2 au primit un ajutor nesperat din partea actulului viceprimar, totodata candidat al Partidului Social Democrat la Primarie. Dan Cristian Popescu si-a aratat sustinerea pentru segmentul HoReCa intr-o postare pe pagina sa de Facebook, spunand cu subiect si predicat ca pastrarea actualelor masuri de restrictie impuse de Guvern va fi egala cu falimentul pentru intregul segment de business din Romania.

„Cei care ma cunosc stiu ca sunt un om al stiintelor exacte. Pentru mine lucrurile trebuie sa fie intr-o transparenta totala, sub un calcul simplu si cat mai usor de inteles pentru toata lumea. in acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu exista! (…) Acest sector „beneficiaza” doar de semne de intrebare, este descurajat, nu primeste explicatii logice, primeste doar supozitii sau presupuneri din partea autoritatilor.

Loading...

Daca ne-am dori sa conturam acum un tablou pe care ni-l prezinta autoritatile, cu siguranta, am spune ca sunt depasiti de aceasta problema care pentru aceasta industrie se traduce in FALIMENT. inteleg ca vom incepe in curand o campanie electorala, dar nu pot intelege cum poti privi nepasator catre oamenii care nu vor mai avea in curand un job si nu vorbesc aici doar despre proprietarii locatiilor, ci despre toti cei care lucreaza in industria ospitalitatii.

Sectorul HORECA are nevoie si trebuie sa mearga mai departe. (…) Cer Guvernului sa deschida in conditii de siguranta aceste locatii si sa lase oamenii sa munceasca!”, spune Dan Cristian Popescu pe pagina sa oficiala.

Mai mult, candidatul Partidului Social Democrat pentru primaria sectorului 2 a plusat pe pagina sa personala amintind de un alt moment in care a sfidat Guvernul pentru binele cetatenilor din sectorul 2 si anume, momentul in care a deschis parcurile: „Asa cum am redeschis parcurile, voi redeschide si Horeca, va garantez! #oameniiconteaza.