Dan Bittman a aflat ca Antena 3 l-a pus pe „lista neagra”. „M-a sunat Dorel Visan sa imi spuna: nu ii dau numele, dar ii place armata foarte mult”

376

Dan Bittman, una dintre cele mai vehemente figuri publici care contesta masurile de protectie sanitara, anunt aca Antena 3 l-a pus pe „lista neagra”. Bittman a laudat-o recent pe Diana Sosoaca, afirmand ca „daca mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Sosoaca, eram Suedia, nu Romania!”, scrie Aktual24.

”Am aflat si eu ca suntem pusi pe lista neagra, chiar zilele trecute m-a sunat actorul Dorel Visan, care are 82 de ani si care mi-a spus ‘Dane, amandoi suntem pe lista neagra’. Aoleu, am zis eu! Da, suntem pe lista neagra a unui realizator de emisiuni de la Antena 3, nu ii dau numele, dar ii place armata foarte mult”, a declarat Dan Bittman, luni seara, la Romania TV.

Loading...

Bittman se refera la realizatorul Radu Tudor.

Cantaretul Dan Bittman a declarat, intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu, ca ”daca mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Sosoaca, eram Suedia, nu Romania!”. „Eram departe de tot”, a sustinut Bittman.

Intrebat ce parere are despre Sosoaca, Bittman i-a adus elogii senatoarei: „Ah, da, o salut si, uite, beau un pahar de vin in cinstea ei! Daca mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Sosoaca, eram Suedia, nu Romania! Eram departe de tot…”.

Bittman sustine ca Sosoaca se lupta pentru „drepturile” romanilor: ”Romanii au uitat sa-si ceara drepturile, nu stiu nici ce drepturi au…”.

”Unii sunt deranjati de modul in care ea se exprima. Ea e femeie, iar in Romania misogina femeile trebuie calcate in picioare, dar este o femeie care cunoaste legile, este o femeie care apara legile si vorbeste in numele legii. Suntem intr-o tara, Romania, in care nimeni nu apara legea in fata autoritatilor. Nu avem o lege a raspunderii prezidentiale – pentru ca presedintele incalca legea in fiecare zi”, a mai acuzat Bittman.

Bittman a mai spus ca Sosoaca este „un adevarat avocat al poporului!”.

”Altii dau cu invective in ea…. Pentru ca… e pe interese, intreaga presa e pe interes, e platita… presa libera e o poveste. Fara indoiala Diana Sosoaca este un inceput, imi pare rau ca cei din fostul partidul ei nu au stiut sa renunte la orgolii.

Diana Sosoaca trebuia mentinuta, pentru ca face treaba. Ea face treaba, face pentru popor, ea este un adevarat avocat al poporului! Uite, poate facem o miscare civica, o invitam si pe Diana Sosoaca si facem o miscare civica adevarata”, a mai spus Bittman.