Dan Barna si Dacian Ciolos au anuntat alianta pentru prezidentiale. „Intram in turul doi. PSD este un clan care i-a luat ostatici pe romani”

4

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa comuna cu Dacian Ciolos ca va intra cu siguranta in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Loading...

”Este rezultatul pe care Romania il astepta. Eu voi ajunge in turul al doilea alaturi de presedintele Klaus Iohannis, reprezentantul PNL. Este posibilitatea unei campanii pozitive despre viitor. Obiectivul Aliantei USR – PLUS este sa castige alegerile prezidentiale. Avem o relatie foarte buna cu presedintele”, a spus Dan Barna.

Dacian Ciolos a adaugat ca „PSD nu e o forta democratica, ci una de clan, care i-a luat ostatici pe romani”.

”Romanii vor o schimbare in mod structural, nu peticeli, pe ici pe colo. PSD nu e o forta democratica, ci una de clan, care i-a luat ostici pe romani. Aceste alegeri prezidentiale sunt doar o etapa, ele se vor incheia cu alegerile parlamentare, unde speram sa facem majoritatea, sa schimbam Constitutia si sa ne punem in aplicare programul de guvernare.

Dan Barna este un om nou, e un suflu nou in politica. La nivel european, aceasta alianta incepe sa fie recunoscuta. Dupa ce vom detine si presedintia, si majoritatea in Parlament, ne vom impune. Doamna Dancila este in pozitia de a vorbi despre peformanta la nivel european, dupa modul in care a guvernat?”, a completat Dacian Ciolos.