Cum lupta opozitia cu noul coronavirus: PSD face „grup de lucru” contra COVID-19 cu Dancila, Ponta, Tariceanu, Grindeanu si Tudose

18

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca PSD organizeaza infiintarea unui „grup de lucru informal” pentru a lupta cu coronavirusl. Din acest grup vor face parte fostii premieri Ponta, Tariceanu, Grindeanu si Tudose.

Scopul grupului ar fi „gasirea unor solutii in criza generata de pandemia de coronavirus si implicatiile economice ale acesteia”.

Loading...

Din grupul de lucru fac parte liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, precum si fostii premieri Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose si Calin Popescu Tariceanu.

De remarcat ca in acest grup nu a fost introdusa si Viorica Dancila, care a fost si ea premier. Liderii PSD sustin insa in continuare ca Guvernarea Dancila a fost cea mai de succes guvernare de dupa 1989.

„Din ce inteleg, ‘grupul de lucru’ Ciolacu, Ponta, Tudose, Tariceanu si Grindeanu pregateste vaccinul. Juma de litru de uischi, o lamaie, trei foi de dafin si un pahar de motorina”, a comentat ironic sociologul Sebastian Lazaroiu.