Cu cine a petrecut Liviu Dragnea dupa iesirea din inchisoare

28

Fostul șef PSD Liviu Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare joi, 15 iulie. Imediat după ce a ieșit de la Penitenchiarul Rahova, Dragnea a mers împreuna cu iubita sa, Irina Tănase acasă, acolo unde și-a petrecut primele ore de libertate alături de mai mulți foști social-democrați care i-au rămas apropiați.

Într-o fotografie publicata de avocata Flavia Teodosiu, apar Liviu Dragnea, care își ține iubite în brațe, fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu și fostul ministru de Interne Carmen Dan.

Loading...

„Momentul mult asteptat! Doamne ajuta! Liviu este acasa! Fericire maxima”, scrie Teodosiu pe Facebook.

De altfel, Codrin Ștefănescu a publicat un videoclip în care apare lângă Liviu Dragnea la masă.

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a ieșit joi, 15 iulie, din închisoare. A fost așteptat la penitenciarul Rahova de iubita sa, Irina Tănase și de mai mulți susținători.

„După doi ani de chin și suferință, abuzuri și umilințe. cea mai mare parte a populației a înțeles de ce a trebuit să ajung aici. Eu când am intrat aici România era o țară prosperă, care avea speranță. Din păcate acum e o dictatură feroce, e o țară în care libertatea de exprimare e în pericol. Viitorul României este amanetat. (…) PSD nu mai e partid. PSD nu e condus în acest moment, e în buzunarul SRI”, a declarat Liviu Dragnea.