Cristina Topescu a murit. De ce a murit cunoscuta jurnalista!

20

Jurnalista Cristina Topescu a murit. Aceasta a fost gasita decedata duminica seara, in locuinta ei dintr-un complex din comuna ilfoveana Tunari. Aceasta avea 59 de ani. Autoritatile au fost sesizate de catre o vecina care a afirmat ca nu a mai vazut-o de aproximativ 3 satpamani.

Loading...

„In cursul acestei seri, in jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizari, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedata care nu prezinta urme vizibile de violenta. Urmeaza sa se efectueze in cauza expertiza medico-legala”, a anuntat politia.

Decesul Cristinei Topescu s-a produs in urma cateva zile, conform autoritatilor. Pana in acest moment nu se stie cauza.

“A fost gasita decedata in locuinta. Apelul s-a facut la ora 21:39 de catre Politie, intr-o actiune de cooperare cu noi. Politia ne solicita pentru o doamna, in jur de 50 de ani, gasita decedata in locuinta, sa confirmam decesul. Decesul se pare ca s-a produs in urma cu mai multe zile”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanta Bucureşti-Ilfov, Alice Grasu.

Cristina Topescu era consiliera ministrului Sanatati, VictorCostache de la finalul anului trecut. Pagina ei de Facebook a fost invadata de mesaje ale celor care au admirat-o. Ultima ei postare a fost pe 26 decembrie 2019, cand a distribuit un mesaj al Papei Francisc despre dragostea fata de animale.

„inca un motiv sa-l iubesc pe omul asta simplu, firesc, calin, vesel, minunat❤❤❤”, a scris Cristina topescu.
„Nu stim sa fi fost bolnava”

„A fost gasita decedata la ea in casa, de mai mult timp. Nu stim sa fi fost bolnava. Au fost sarbatorile, eu am fost plecat pana azi, nu am fost la serviciu. Am lucrat impreuna in ultimele 2 luni, a fost consilier in echipa noastra pentru probleme de comunicare. Era participativa, implicata, pasionata, a avut o contributie importanta pentru noi”, a declarat pentru stirile PRO TV Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Aceasta locuia singura, iar in casa au mai fost gasiti trei caini morti, conform primelor informatii. Alti cinci caini au fost gasiti in viata.

De altfel, surse medicale au precizat ca jurnalista ar fi murit in jurul Anului Nou si ca nu a suferit agresiuni. De asemenea, potrivit acelorasi surse, au fost gasite tablete medicamentoase in stomac.

Duminica seara, dupa ce vecina si prietena Cristinei topescu a sunat la 112, echipajul de la ambulanta care a ajuns la fata locului nu a putut decat sa constate decesul.

Apoi a venit si o echipa de la Institutul de Medicina Legala, care a preluat trupul neinsufletit, pentru efectuarea autopsiei.

Necropsia a avut loc luni, 13 ianuarie, insa din informatiile pe care le avem se pare ca nu s-a putut stabili cauza mortii, pentru ca trupul era intr-o stare avansata de deteriorare.

Au fost preluate probe din locuinta, iar rezultatele finale probabil ca vor fi gata in 2 sau 3 saptamani.