Cristian Tudor Popescu, replica acida pentru Barna: „Dancila, cel putin, ne-a facut de ras. Barna nu reuseste nici macar sa ne faca sa radem!”

11

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu este dezamagit si spune ca ceea ce se intampla in prezent in politica din Romania este la cel mai jos nivel intalnit in ultimii 30 de ani. El a criticat inclusiv opozitia pentru dilentantismul cu care face campanie electorala. „Nu am la cine sa ma uit. M-ati intrebat pe cine sa aleg. Pai pe cine sa aleg, domnule?” s-a intrebat CTP, intr-o interventie la Digi24.

Loading...

Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, care se afla si el in vizita in SUA, ca si Viorica Dancila si Klaus Iohannis: „Ati vazut ce a facut marele reprezentant al Opozitiei? Ca Dancila e cum e, am tot zis de ea. Ce-a facut, domnule, domnul Barna acum? Ce-a facut, domnule, Barna, opozitie de dreapta ce se pretinde ca e acolo, tineri, progresisti… Se apuca sa promita reduceri de taxe si impozite preferential pentru diaspora! Ce este asta? Cum se poate asa ceva? intre altele, ce a facut in America domnul Barna? A fost acolo? Ca eu nici nu stiu daca a fost si s-a intors. A fost? A! E in America! si nici macar la meteo n-am auzit ceva acolo, din satelit, sa spuna ceva, domnule, e Barna prezent! Dvs stiti ce a facut omul ala acolo? Ceva, cat de cat… Nu! Asa arata! Va sa zica daca Dancila e cum e, uite cum este Barna! Dancila, cel putin, s-a facut de ras. Barna nu reuseste nici macar sa ne faca sa radem!”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Gazetarul spune ca singura speranta si-o pune in cetateni: „Sa ii vad ca inca o data se vor comporta asa cum a fost in 26 mai (la alegerile europarlamentare)”, a explicat CTP. „Dar sa stiti ca speranta mea este destul de redusa”, a adaugat gazetarul si a explicat de ce: „Oameni sunt derutati. Nu se intelege om cu persoana, nu se clarifica o doctrina, cat de cat, o directie, ceva, fiecare trage hais, cea, pentru el. Ce-i cerem noi alegatorului acum? Ce sa voteze omul asta, in tot ghiveciul asta, in halimaua asta, ce sa voteze acolo? Deci, nu pot decat sa sper ca va rezista acestei campanii electorale alegatorul roman”, a conchis CTP la Digi24.