Cristian Tudor Popescu o ia la tinta pe Dancila: „Copil fiind, poti sa ramai marcat pe viata de o astfel de amintire! Dancila spera sa deschida si alte usi decat cele ale magazinelor in vizita d-sale in tara lui Trump”

9

Cristian Tudor Popescu reactioneaza dur la gestul Vioricai Dancila de a duce doi copii pentru a admira armele de la fabrica de armament din Cugir. „Copil fiind, poti sa ramai marcat pe viata de o astfel de amintire, si poate vei reusi sa-ti implinesti visul de a strange o asemenea frumusete-n brate, doborand cu ea oameni ca pe popice, cum e obiceiul prin tari mai civilizate si mai cool decat a noastra, America de pilda”, spune CTP.

Loading...

„Premierul Dancila a facut un exercitiu de admiratie in fata unei mitraliere fabricate la Cugir, impreuna cu doua fetite de curs primar, daca nu de gradinita.

Pentru simplii cetateni ai Romaniei, tara inapoiata, o mitraliera nu exista. Nu suntem pe meleagurile unde isi poate cumpara tot omul arme de asalt.

O mitraliera este facuta sa omoare oameni, nu pentru altceva. Ce le-o fi spus Dancila, cu mandrie patriotica, celor doua copile…

Vedeti ce frumoasa, ce lucioasa, ce design elegant are mitraliera romaneasca, e o adevarata placere estetica sa incasezi un glont in piept (ca daca-l iei in cap, nu poti aprecia senzatia), darmite o rafala! Ca sa nu mai vorbim de a trage tu cu ea, stapanind-o ca pe un ponei ce da din copite.

Copil fiind, poti sa ramai marcat pe viata de o astfel de amintire, si poate vei reusi sa-ti implinesti visul de a strange o asemenea frumusete-n brate, doborand cu ea oameni ca pe popice, cum e obiceiul prin tari mai civilizate si mai cool decat a noastra, America de pilda.

De fapt, noi n-am inteles nimic, imaginea asta de machine gun mother e o marca de promovare, dna Dancila spera sa deschida si alte usi decat cele ale magazinelor in vizita d-sale in tara lui Trump”, a scris CTP pe Republica.

Premierul Viorica Dancila a fost prezenta sambata in orasul Cugir, unde functioneaza doua fabrici de armament, vizitand si una dintre acestea. Dancila a luat cu ea si doi copii, pe care i-a dus sa admire pusti de asalt.

Insotita de mai multi membri ai Guvernului, printre care si Mihai Fifor, Viorica Dancila, care a facut o „baie de multime” in mijlocul participantilor la evenimentul intitulat „Toamna cugireana”, a vizitat Centrul Cultural Cugir, in interiorul caruia au fost amenajate mai multe expozitii, printre care si una cu o parte din tehnica produsa la Uzina Mecanica (UM) Cugir si Fabrica de Arme Cugir.