Cristian Tudor Popescu o desfiinteaza pe Dancila: „Daca mandibulezi un barosan european la o masa, cand te ridici esti inconjurata de o aura care-ti deschide toate usile, mai ceva ca un speraclu”

216

Cristian Tudor Popescu a comentat in stilul sau caracteristic stirea care a facut inconjurul internetului, potrivit careia Viorica Dancila a fost angajata la BNR.

„Întai am crezut ca nu vad bine, pe urma a aparut poza pe ecran. Marele sfetnic Vasilescu Adrian Gura de Aur ne-a daruit si o explicatie: „Dna Dancila a fost prim-ministru, a fost europarlamentar multa vreme. Cunoaste toate caile din Uniunea Europeana. Cunoaste oameni ecologisti, din zona verde, oameni cu care a stat la masa, cu care a baut cafea, cu care a schimbat vorbe… Poate deschide usi…”.

Loading...

Carevasazica, daca esti suficient de multa vreme o incompetenta si impostoare, te vei transforma automat într-o valoare – iata o axioma din gandirea BNR. Daca mandibulezi avec un barosan european la o masa, cand te ridici esti înconjurata de o aura care-ti deschide toate usile, mai ceva ca un speraclu. Ca sa nu mai vorbim de faptul, cu totul magic, ca V. Dancila a baut cafea, stimati concetateni, nu vreun nenorocit de ceai sau o fanta, CAFEA. stiti dumneavoastra ce înseamna sa bei o cafea la Europa? Habar n-aveti”, scris CTP, pe Republica.

„Oare cum o fi reusit BNR s-o smulga pe aceasta Messi a consultantei din bratele larg deschise ale firmelor private? Ramane un mister.

Avva BNR ne mai spune ca persoana careia i se oferea cu generozitate, de catre Dragnea si Tariceanu, posibilitatea sa mearga la coafor cand se discuta bugetul de stat si ea era prim-ministru, „a schimbat vorbe” cu oameni ecologisti, din zona verde. Verde – nu stiam ca Romania se zbate sa intre în zona dolarului, credeam ca e vorba de euro. Iar vorbele pe care le-a schimbat în limbi cu verzii, si cu oameni de alte culori, e-adevarat, desi numai doua, au o bogatie de sensuri care le face imposibil de descifrat chiar si de superspargatorii de coduri CIA si Mossad: „Yes, yes, he, he…”.

Acuma, totusi, ma gandesc, cu creierul meu întunecos, oare or mai tine-o minte „colegii ei, parlamentarii”, pe V. Dancila? Ce vorba proasta, pai cum s-o uite, cand distinsa a luat la sictir în direct taman plenul Parlamentului European – „Da, ce, credeti ca am venit sa va dau socoteala?!”.

Ce sa mai, V. Dancila a fost plantata la BNR ca sa deschida usi la UE – e clar, nu? O singura mica îndoiala mai am – daca doamna prim-ministru ar reusi sa treaca un concurs pentru un post de usiera la Bruxelles…

P.S.

Înteleg ca dl Mugur Isarescu are o datorie la dna Dancila de pe cand cuplul Dragnea-Valcov Cavou umbla sa-l scoata din functie – dar de ce n-a angajat-o la el la crama, ca ie nationala are?”, mai scrie CTP.