Cristian Tudor Popescu, despre victoria lui Kovesi: „Este a doua mare infrangere a PSD din acest an, dupa cea din 26 mai”

9

Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seara, ca victoria Laurei Codruta Kovesi este „o incurajare extraordinara pentru toti oamenii cinstiti din Romania”. „Uitati-va ce fac diversi indivizi si individe pentru o functie, ce tradari, ce marsavii dezgustatoare pentru o functie de ministru, de presedinte al Senatului”, a subliniat CTP.

Loading...

„Este o incurajare extraordinara pentru toti oamenii cinstiti. Pentru cei care muncesc cinstit, care nu merg pe scurtatura. Ei vad ca se poate sa reusi intr-o lupta cu propriul guvern, in afara Romaniei, in Europa.

Am auzit ce a spus doamna Dancila: ‘Reprezinta Romania, s-ar putea sa avem probleme, dosare’. O sa pronunt si eu o propozitie: LCK nu reprezinta Romania decat daca vrea ea. Asa cum Simona Halep nu reprezinta Romania, decat daca vrea ea.

I s-a propus sa candideze la Presedintie. Va inchipuiti cum ar fi aratat acum intre cele 23 de personaje? Va face mult mai mult pentru Romania europeana si pentru Europa in aceasta functie de procuror european.

Ce mai arata aceasta victorie? Arata victoria tariei de caracter. In trecut, dupa ce a fost data afara, dupa ce presedintele Iohannis i-a intors spatele, a ramas absolut singura. Este un sentiment foarte interesant al singuratatii absolute. Uitati-va ce fac diversi indivizi si individe pentru o functie, ce tradari, ce marsavii dezgustatoare pentru o functie de ministru, de presedinte al Senatului.

Doamna Kovesi nu credeti ca ar fi putut sa-si rezolve orive problema daca se plia pe dorintele domnului Dragnea, Iordache, Nicolicea, Nicolae? A preferat sa mearga pana la capat si apoi sa o ia de la capat singura.

Este a doua mare infrangere a PSD din acest an, dupa cea din 26 mai”, a spus CTP la Digi24.