Cristian Tudor Popescu, despre tertipul lui Dancila: „Inainte de 1821, in Romania, toate dregatoriile, toate posturile, din stat, incepand cu seful statului erau puse pe taraba! In 30 de ani nu am vazut-o chiar atat de clar, tejgheaua. Tejgheaua lui Dancila”

9

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat acid anuntul premierului Dancila ca va adopta rectificarea bugetara vineri, a doua zi dupa motiunea de cenzura. El spune ca acesta este modul in care Viorica Dancila incearca sa cumpere sustinerea parlamentarilor: „Ba, daca vreti sa luati ceva, votati-ma, ca daca pic nu mai sunt eu, vin ailalti si mai luati de pe jos”.

Loading...

„Noi suntem acum inainte de 1821, cu ce vedem acum, cu taraba asta. Inainte de 1821, in Romania, toate dregatoriile, toate posturile, din stat, incepand cu seful statului erau puse pe taraba. Cu bani, pesin. Plateai banul si erai: velvornic, camilar, spatar, paharnic, voda. Fiecare cu pretul lui”, a spus CTP.

„Acum ii zice rectificare bugetara”, a comentat realizatoarea emisiunii.

„Asaaa (rade). De mult nu am mai vazut-o pusa asa, pe masa, in 30 de ani nu am vazut-o chiar atat de clar, tejgheaua. Tejgheaua lui Dancila.

Doamna Dancila pronunta aceasta fraza minunata: ‘Pai daca era mita, o dadeam inainte’. Deci este… Cum sa o dai inainte? Evident ca o da vineri, cu urmatorul mesaj: ‘Ba, daca vreti sa luati ceva, votati-ma, ca daca pic nu mai sunt eu, vin ailalti si mai luati de pe jos’. Este absolut logic, numai dansa are viziuni de-asta”, a declarat CTP la Europa FM.