Cristian Tudor Popescu descifreaza mesajul lui Liviu Dragnea din spatele gratiilor: „E un ayatollah al tupeului! Nu va renunta niciodata la lupta pentru putere”

11

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, nu renunta la ideea revenirii la putere, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Acesta este scopul mesajului de 1 Decembrie transmis de Dragnea, pe Facebook, subliniaza gazetarul.

Loading...

„Dl Dragnea a fost intotdeauna un ayatollah al tupeului, e cunoscuta prostire in fata pe care o practica si din puscarie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„E atat de simplu sa ii arunci in fata cateva dintre crimele pe care le-a comis cat a fost la putere impotriva poporului roman si a Romaniei in lume. Dar nu e cazul. Doar putem sa ne intrebam de ce face asta si raspunsul e unul singur: pentru ca dl. Dragnea nu a renuntat si nu va renunta niciun moment la intoarcerea in politica si la lupta pentru putere. De aceea mai da cate un mesaj: sunt aici si poate ma intorc si vreau sa fiu sef din nou, asta e tot”, a continuat gazetarul.

Fostul lider social-democrat Liviu Dragnea, aflat in inchisoare, a transmis, duminica, pe contul de Facebook, un mesaj de Ziua Nationala.

„La multi ani, Romania! tara mea draga. De dragul tau am sacrificat tot si am facut ce am stiut mai bine sa te ajut sa cresti mare, sa fii bogata si puternica. Am renuntat la multe momente alaturi de familia mea, am ratat multe evenimente din viata copiilor mei, mi-am asumat in cele din urma chiar si renuntarea la libertate, de dragul tau”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.