Cristian Tudor Popescu: „Decizia guvernului Citu de a-l demite pe Voiculescu este corecta si justificata”

33

Cristian Tudor Popescu solicita USRPLUS sa nu plece de la guvernare ca urmare a demiterii lui Vlad Voiculescu. „Iesirea USR Plus de la guvernare ar fi unul dintre cele mai josnice si iresponsabile gesturi comise vreodata de un partid”, afirma CTP.

„Transformarea lui Vlad Voiculescu dintr-un activist umanist bun intr-un politican prost, care nu gandeste sau nu-i pasa de consecintele actiunilor sale, este una dintre cele mai mari si neplacute surprize pe care le-am avut de cand observ politica romaneasca.

Loading...

Greselile, gafele, ‘arogantele’ lui Voiculescu nu au fost ale unui idealist animat de bune intentii, atunci le-as fi inteles si, poate, scuzat, au apartinut unui politican egocentric, preocupat nu de crearea de capacitati ATI pentru salvarea oamenilor, ci sa ia prim-planul intr-o inghionteala de el provocata cu partenerii de guvernare. Decizia guvernului Citu de a-l demite este corecta si justificata, daca ar fi sa luam in considerare fie si numai ultima sfidare din partea lui Voiculescu: publicarea unui document foarte important, privind carantinarea Bucurestiului, fara stirea si acordul premierului, care este si presedinte al Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Scurtul mandat al lui V. Voiculescu a adus deja o contributie mare si nefasta la disolutia autoritatii in Romania. O iesire de la guvernare a USR Plus, dintr-o ‘solidaritate’ trufasa cu taciunele care nu e diamant, da-i al nostru, in aceasta situatie grava, de varf de pandemie, in care se zbate Romania, ar fi unul dintre cele mai josnice si iresponsabile gesturi comise vreodata de un partid, cu consecinte incalculabile pentru noi toti”, a scris CTP in Republica.

Presedintele Iohannis a semnat, miercuri, la ora 12.30 decizia de revocare din functia de ministru al Sanatatii a lui Vlad Voiculescu.

„Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din functia de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sanatatii”, a anuntat Administratia Prezidentiala.