Cristian Tudor Popescu: Dancila se face de ras acum, in sedinta PSD, si s-o salveze Iohannis invitand-o la dezbatere?

45

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat subiectul politic al ultimelor zile privind o eventuala dezbatere intre Iohannis si Dancila. Cristian Tudor Popescu s-a declarat de acord, marti, cu decizia lui Klaus Iohannis de a refuza o dezbatere cu Viorica Dancila. „Niciodata nu a fost prezent vreun candidat cu un nivel intelectual si mental atat de jos ca doamna Dancila” la dezbaterile prezidetiale, a aratat CTP.

Loading...

Intr-o interventie la Digi24, CTP a ridiculizat faptul ca Dancila a plans in sedinta CEX a PSD ca fost facuta „proasta” de Claudiu Manda.

„Un politician cu o inteligenta medie tace, nu spune ‘m-a facut proasta’. Tace si pune deoparte un glont cu capul retezat pentru respectivul individ”, a comentat sarcastic CTP.

CTP a laudat apoi decizia lui Klaus Iohannis de a nu participa la o dezbatere cu un „asemenea personaj”.

„Am o intrebare pentru cei care au votat in turul intai. Dvs. vreti sa va intalniti cu doamna Dancila, ati vrea sa aveti o discutie intelectuala cu aceasta doamna? Cu cine vreti sa se intalneasca Klaus Iohannis, cu o persoana care tocmai a scapat partidul se sub control? Ea se face acum de ras in sedinta PSD si sa o salveze Iohannis invitand-o la o dezbatere.

Eu am urmarit toate dezbaterile de la prezidentiale, am si moderat una. Niciodata nu a fost prezent vreun candidat cu un nivel intelectual si mental atat de jos ca doamna Dancila. In momentul in care te intalnesti cu cineva ca Dancila, cu un nivel atat de jos, comiti po greseala. Niciodata nu trebuie sa te intalnesti cu un asemenea personaj.

Doamna Dancila, prin simpla prezenta acolo, avand in vedere nivelul ei atat de jos, nu poate decat sa castige. Eu sunt cu totul de acord cu aceasta decizie a presedintelui”, a argumentat CTP.

CTP i-a solicitat insa lui Klaus Iohannis sa organizeze o dezbatere cu ziaristii.

„Sa faca o dezbatere libera cu ziaristii, care va fi mult mai grea decat una cu Viorica Dancila. Daca nu face o astfel de dezbatere atunci nu este in regula”, a subliniat CTP.