Cristian Tudor Popescu, comentariu acid despre Fifor: „Este imposibil sa fie un sobolan, sobolanul este inteligent. Fifor este un limax”

47

Comentarii savuroase ale lui Cristian Tudor Popescu despre balciul din PSD. El a spus despre Mihai Fifor ca este „imposbil sa fie un sobolan”, asa cum l-a caracterizat Eugen Teodorovici.

Loading...

„Teodorovici l-a facut, de pilda, sobolan pe Fifor. Este impropriu din punct de vedere stiintific, zoologic, pentru ca sobolanul este un animal inteligent. Este un animal care poate fi foarte periculos atunci cand este incoltit. Domnul Fifor este un limax, un melc de gradina care se muta dintr-o gaura in alta. Asta este domnul Fifor, sa nu facem confuzii.

PSD nu se va schimba, uitati-va ce oameni sunt acolo”, a declarat CTP la Digi24.

Marti noapte, Teodorovici l-a cautat furios pe Mihai Fifor prin sediul PSD strigand „Unde e sobolanul partidului?”.

Deranjat ca Fifor a declarat despre el ca si-ar fi dat demisia, Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor. „Unde e sobolanul ala?”, intreba pe holurile partidului, Eugen Teodorovici, cu un trabuc in mana.

Cei doi se aflau in birouri diferite in momentul in care Mihai Fifor a intrat in direct la o televiziune unde a declarat ca Eugen Teodorovici si-ar fi dat demisia in sedinta CEx. Cand a auzit declaratia facuta de colegul sau, Teodorovici s-a enervat rau.

A iesit din biroul sau si s-a dus sa il caute pe Mihai Fifor. „Unde e? Sobolanul partidului. A zis ca eu mi-am dat demisia. Minte!”, exclama Teodorovici pe holurile sediului din Kiseleff. Pe hol era si Viorica Dancila, care a incercat sa il calmeze pe Teodorovici. „Haide, Eugen, vino in birou”, i-a spus aceasta, citata de Digi24.