Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, apel la unitate pentru liberali: „NUMBER ONE nu este un om, ci este PNL astazi! Partidul numarul 1 in Romania nu se datoreaza unui om sau altuia”

6

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, transmite un mesaj de unitate pentru liberali. Liberalul aminteste ca partidul condus de Ludovic Orban a reusit sa ocupe prima pozitie la alegerile europarlamentare datorita „unei strategii coerente, a unor decizii consecvente si inspirate, a unei abilitati aparte de a mentine partidul unit, a muncii unei echipe nationale care, toate impreuna, au dus la mobilizarea unui mamut cu picioare de lut in 2017, transformat in campion astazi”.

Loading...

Totodata, secretarul general adjunct al PNL este de parere ca partidul a devenit primul partid care invinge PSD in ultimii 30 de ani pentru ca a avut parte „de un leadership coerent, a capatat directie si consecventa”.

“NUMBER ONE” nu este un om, ci este PNL astazi. Iar faptul ca PNL este, astazi, partidul numarul 1 in Romania nu se datoreaza unui om sau altuia, ci este rezultatul unei strategii coerente, a unor decizii consecvente si inspirate, a unei abilitati aparte de a mentine partidul unit, a muncii unei echipe nationale care, toate impreuna, au dus la mobilizarea unui mamut cu picioare de lut in 2017, transformat in campion astazi.
PNL a devenit primul partid care invinge PSD in ultimii 30 de ani pentru ca a avut parte de un leadership coerent, a capatat directie si consecventa!”, scrie Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook.

in vreme ce secretarul general adjunct al PNL transmite mesaje de unitate, la polul opus, deputatul PNL, Florin Roman, incearca sa destabilizeze linistea din formatiunea politica la conducerea careia este Ludovic Orban, printr-un mesaj in care ii transmite sefului partidului ca are un singur ”Number One” in partid si el vrea sa joace finala de la prezidentiale cu rezervele.

”Cand ai un singur “Number One” si tu vrei sa joci finala cu rezervele, asta inseamna ca mergi la victorie? Prietenii stiu de ce!”, scrie Florin Roman pe pagina sa de Facebook.