Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului: Tot acest echilibru, castigat cu greu, este pus in pericol de calculele politice ale unor inconstienti: Ciolacu, Ponta si Tariceanu!

36

Secretarul adjunct al Guvernului Romaniei, Cristi Barbu, critica dur pozitia liderilor PSD fata de continuare Starii de Alerta in Romania. El sustine ca ceea ce fac liderii social-democrati este un joc perfid si periculos si ca prin ceea ce fac ei nu pun piedica PNL sau Guvernului Romaniei, ci chiar romanilor:

”Ceea ce face PSD in aceste zile, este un joc perfid si periculos.

Loading...

Romaniei i-a trecut glontul pe la ureche. Puteam fi in situatia Spaniei sau a Italiei, a Belgiei sau a Frantei, dar noi ne-am descurcat mai bine. Nu pentru ca sistemul nostru sanitar este mai performant, ci tocmai pentru ca ne-am cunoscut lipsurile si minusurile si am compensat prin rigurozitatea masurilor de preventie pe care le-am adoptat.

Astazi, tot acest echilibru, castigat cu greu, este pus in pericol de calculele politice ale unor inconstienti: Ciolacu, Ponta si Tariceanu.

Pentru ca acesti 3 indivizi sa puna o piedica PNL-ului, sunt dispusi sa puna o piedica tarii intregii. Lor nu le pasa de o contaminare in masa, nu le pasa de vietile care s-ar putea pierde din cauza iresponsabilitatii lor. Ei vor doar un singur lucru: Sa BLOCHEZE”, sustine demnitarul pe pagina sa de Facebook.