Cristi Barbu, la un an de guvernare liberala: „Voi continua sa ma implic in dezvoltarea judetului Teleorman!”

80

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului si candidatul PNL Teleorman pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare, transmite un mesaj la un an de la investirea Guvernului Orban, mesaj in care sublinicaza realizarile Guvernului PNL, precum si investitiile facute de Executiv in judetul Teleorman in aceasta perioada.

Astfel, spune Cristi Barbu, in acest an de zile, principala preocupare a Guvernului Orban a fost dezvoltarea economiei. De asemenea, liderul PNL vorbeste si despre dificultatile intâmpinate de liberali in gestionarea pandemiei de COVID-19, dar si despre largirea Drumul European 70 si reabilitarea Drumul National 51 Alexandria – Zimnicea sau investitiile in spitalele din judet.

Loading...

„Guvernul Orban, care se afla in functie de doar 1 an, a avut ca principala preocupare dezvoltarea economiei, desi am avut parte de o situatie rara, lovindu-ne, alaturi de intreaga planeta, de pandemia de coronavirus.

Am luat toate masurile posibile, cu resursele pe care le-am avut, pentru protejarea populatiei, dar nu am neglijat nicio secunda celelalte probleme sistemice ale României.

Functionarea economiei a fost tot timpul intre preocuparile si prioritatile noastre si chiar daca a fost un an extrem de dificil, am facut pasi importanti pentru dezvoltarea economiei.

Judetul nostru, Teleorman, nu a fost uitat de catre Guvernul Orban. Aici au fost directionati bani guvernamentali pentru o serie de investitii. Dupa mai bine de 15 ani, Drumul National 51 Alexandria – Zimnicea a fost reabilitat. Drumul European 70 se afla in plin proces de largire, urmând a fi fluidizat traficul pe tronsonul Alexandria – Bucuresti, dar si sectiunea care leaga Alexandria de Turnu Magurele, unde vor incepe lucrarile in curând. Din cauza pandemiei au iesit la suprafata toate problemele sistemului sanitar, iar Guvernul din care fac parte a decis directionarea fondurilor necesare pentru realizarea unui nou corp la Spitalul Judetean Alexandria, precum si modernizarea Spitalului Orasenesc Zimnicea. Tot in cel mai sudic oras al tarii va fi reabilitata si Casa de Cultura, iar la Rosiorii de Vede, dupa foarte multi ani va fi reabilitat cinematograful.

Acestea sunt doar o parte dintre proiectele implementate in Teleorman, intr-o perioada foarte scurta de timp.

Voi continua sa ma implic in dezvoltarea judetului nostru! Cu ajutorul dumneavoastra, al cetatenilor, care ne sprijiniti si ne sustineti, vom depune tot efortul pentru a dezvolta Teleormanul”, arata Cristi Babru in mesajul postat pe profilul sau de Facebook.