Criminalul din Faget a fost prins. „O icoana de argint m-a scos afara din casa, m-a facut sa fac unele lucruri, sa am o forta inumana”

6

Tanarul care a ucis un barbat si a ranit alte cinci persoane, miercuri, in zona orasului Faget, se afla sub influenta drogurilor, sustin politistii. Asupra lui au fost gasite cocaina, amfetamina si marijuana.

Loading...

Potrivit unui comunicat de presa al Politiei Judetene Timis, Ionel Boldea este cercetat pentru omor, tentativa de omor, vatamare corporala din culpa, furt si conducere sub influenta stupefiantelor. La momentul la care a fost prins, avea la el cocaina, amfetamina si marijuana, spun surse din randul anchetatorilor.

Aceleasi surse au declarat pentru Tion.ro ca barbatul a fost dus la Spitalul Municipal, unde la analizele rapide s-a stabilit ca era sub influenta drogurilor.

Atacatorul a fost prin miercuri noapte intr-o masina, in apropiere de locuinta sa din satul Bichigi. Oamenii legii nu au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare pentru imobilizarea lui, pentru ca barbatul de 33 de ani nu a opus rezistenta.

Dupa ce a fost capturat, el le-a spus politistilor ca mergea spre casa, sa faca un dus. intrebat unde a stat pana atunci, a raspuns: ”intr-un pom”.

”Icoana care m-a scos afara din casa la sase dimineata … o icoana de argint m-a scos afara din casa, m-a facut sa fac unele lucruri, sa am o forta inumana. Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei”, a spus el cand era incatusat, potrivit unei inregistrari publicate de Timis Online.

”Nu as vrea sa vi se intample la nicicare”, le-a spus polititilor, rastindu-se apoi la unul dintre ei: ”Nu ma agresa ca ma gandesc rau”!

El a atacat, miercuri dimineata, un barbat si o femeie, sot si sotie, aflati la jogging intr-un parc din orasul Faget. Pe barbat l-a omorat in bataie, iar femeia a ajuns in stare grava la spital. De asemenea, individul s-a deplasat cu o bicicleta spre localitatea Temeresti, iar pe drum a mai batut trei persoane. Ulterior, a furat o masina, cu care a lovit un barbat. In incercarea de a-l prinde, politistii au tras trei focuri de arma asupra masinii, dar fara succes.