Costica 50-50. Judetul Mehedinti, tinut in subdezvoltare de aceeasi traseisti incompetenti

22

Costica Gherghe si Duicu Adrian sunt doi dintre traseistii politici care au contribuit la tinerea in saracie a romanilor din Mehedinti. Publicatia ochr.ro arata adevarata lor fata.

Gherghe este un traseist. Gherghe este un fost primar. Gherghe este o marioneta. Si Gherghe ar vrea sa fie un viitor primar. Si Duicu Adrian la fel. Frati in ale faptelor constatate de ANI (deocamdata), Gherghe si Duicu au un totem comun: devalizarea in orice forma a Severinilor. Ca sa incepem cu inceputul, PSD ul a marcat anii 2000 in ascensiunea politica a lui Costica Fifty Fifty. Ca tot severineanul de altfel. A urmat prostitutia si coruptia la PDL,PNL, PMP si in final la UNPR. Astazi in schimb, Ponta Viorel, plagiatorul sef al formatiunii de centru stanga, PRO-ROMANIA se mandreste cu cei doi primari, unul de Facto si altul de Iure, pe care spera sa ii aiba la Primaria Municipiului Drobeta Turnu Severin, scrie ochr.ro.

Loading...

Circul zonal atinge cote maxime atat de penibilism cat si de infractionalitate. In pofida unor rauri de cerneala consumate pe tema Costica Fifty Fifty, in pofida unor dosare penale in care calitatea acestui don-mafiot local a fost oscilanta din martor in inculpat si inapoi in martor, dosare ce priveau fapte de la delapidare, trafic de influenta, luare de mita, infractiuni tipice gruparii severinene si pana la acte sexuale cu minori, proxenetism si altele, Constantin Gherghe continua circuitul politico-penal incercand sa devina candidatul perfect al unei urbe devalizate , fiind de data aceasta folosit de un alt detinator al titlului de penal in functie publica, si anume Adrian Duicu. Gherghe Constantin, alias Costica Fifty-Fifty, este fost avocat, fost militian, fost politist de frontiera, fost amorez si fost mafiot local. Spunem fost, pentru ca de curand, sub presiunile velociraptorilor existenti, Costica Fifty Fifty a cedat nervos si a inceput sa planga fiind intre ciocanul lui Duicu si nicovala institutiilor cu competente penale ale statului inca de drept.

Mocirla interna in care se zbat condamnatii, plagiatorii, impostorii si alte creaturi mlastinoase, a degenerat pana la paroxismul caderilor nervoase, injuriile si blestemele ca la usa cortului devenind deja caracteristice faunei. Spunem fost, pentru ca in tara asta, autoritatile judiciare inca functioneaza si stim sigur ca serviciile infiintate pe langa unitatile de politie au demarat deja acte si activitati de verificare a respectarii unor sentinte definitive ale instantelor de judecata. Astfel, surprins in fapt, cum s-ar zice, Duicu, declara raspicat ca el, din spate, va coordona activitatile locale in ceea ce priveste candidatura lui Gherghe la Primaria Drobeta Turnu Severin si asta doar pentru ca el, Duicu nu ar putea sa candideze, fiind deja condamnat, iar dreptul de a candida sau de a participa in orice fel fiindu-i interzis prin hotararea definitiva a unei instante de judecata.

Gherghe-Costica-Fifty Fifty, dupa ani de zile de rafuieli cu Clanul Duicu pe traficul cu combustibili, dupa ani de zile de hartuieli intre familii, dupa tradari repetate pe orice plan, ajunge sa fie marioneta lui Duicu la alegerile locale. Intrebarea legitima ce se naste este urmatoarea: cand ii va trada Gherghe pe penalii si plagiatorii PRO ROMANIA? Nu DACA, ci CAND? Ce om este acela ce “sta capra” la propriul dusman, isi evacueaza propriul maestru din biroul de avocatura, oricum clandestine(vezi institutia universitara ce a emis ”diploma” de studii a Dlui Avocat Gherghe Fifty-Fifty) devine client al unei retele de proxenetism cu minore, schimba 5 partide politice in 20 de ani, fara sa conteze ideologia politica si se foloseste de orice mijloc pentru a isi obtine propriile si doar propriile avantaje. Spre exemplu, pe surse, cunoastem faptul ca folosind copiii unor amarati(Sic!), acesta achizitioneaza si inregistreaza pe numele acestora (Lucian Alexandru Gherghe), un restaurant-cladire reprezentativa, intr-unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, dar asta este subiectul unei investigatii jurnalistice in derulare, asupra caruia vom reveni. Fiind contactat de jurnalistii OCHR in ziua de miercuri 05.08.2020, Constantin Gherghe ne-a mintit plenar! Suspicios si precaut, Constantin Gherghe, cu experienta unui politician cu tare vechi, acesta evita o mare parte din intrebarile adresate, doar ca a simtit nevoia sa raspunda raspicat la urmatoarele intrebari:

Jurnalist OCHR: Motivele pentru care reveniti in politica?

Gherghe: Motivul pentru care revin? Pentru ca vad ca lucrurile nu merg asa cum mi-as fi dorit in administratia locala. Pentru ca nu-mi convine ca am muncit cu toti severinenii, pentru ca nu este doar munca mea aici, este probabil munca unei comunitati. Cand vezi ca lucrurile se intorc inapoi, nu poti sa stai indifferent, mai ales daca ceea ce ai construit, ai construit cu suflet si cu sudoare, si nu-i numai munca mea, inca odata o spun (…)

Jurnalist OCHR: Are domnul Duicu vreo influenta in motivatia DVS de a candida din nou?

Gherghe: Categoric, NU!

Jurnalist OCHR: Stim ca are o pedeapsa complementara….

Gherghe: Da, are o interdictie complementara de a ocupa, functii. Va rog…

Jurnalist OCHR: Nu a incercat sa va convinga sa candidate DVS?

Gherghe: NU! Cum sa ma convinga ??(rade!!) Inseamna ca nu ma cunoasteti…Voiam sa va spun ca in 2012, in primavera, chiar in iarna asa, m-a chemat, atunci eram la PDL, si m-a chemat fostul prim ministru, fostul meu sef, Dl Boc, si m-a rugat sa candidez la functia de presedinte al consiliului judetean, si am refuzat, elegant, frumos, omul nu s-a suparat, deci daca omul ala pe care eu l-am pretuit si il pretuiesc in continuare ca primar, n-a reusit sa ma convinga, m-ar putea convinge pe mine Dl Duicu sa candidez sau nu, sau ceva de genul asta, nuu, aici este o chestie…si daca ati auzit lucrul asta, l-ati auzit de la cineva care are alte ganduri, deci inca odata v-am raspuns, categoric NU. (…)

Jurnalist OCHR: Perfect si va multumesc pentru raspuns. Gherghe: mai spuneti-mi si mie numele odata (…)

Jurnalist OCHR: Dle Gherghe, umbla zvonul ca Dvs ati detine un frumos si faimos restaurant in orasul (….)Este adevarat sau nu? Gherghe: Domne, cand eram primar, umblau zvonuri ca am nu stiu ce hoteluri prin nu stiu ce tari…Eu pe toti care imi puneau intrebarea…domle, esti convins de lucrul asta? Pai, uite, eu iti propun sa imi dai hotelul ala, si din ziua de azi nu ma mai vezi. Romanii au imaginatie mare domnle…

Jurnalist OCHR: Credeti ca se vor mai tine alegerile?

Gherghe: Eu cred ca da, si e firesc sa fie pana la urma ca, cat o sa tina treaba asta, asa legata cu ata rosie, galbena, nu mai stiu de care, cu virusul asta ucigator. Suntem singura tara care am ramas asa prizonieri unei frici, unei temeri asa, unei aproape teroare asi zice eu, nu-i corect, de fapt, sunt multe lucruri, eu nu cred ca n-ar fi virus, n-am zis asta, ca n-ar fi, da rasa cum v-am spus si mai devreme, cred ca abordarea ar trebui sa fie alta, alta ar trebui sa fie teama mai mare, nu de un virus, care oricum daca e sa-l iei, il iei, cred ca trebuie sa ne gandim in viitor la alte efecte mult mai grave, economice, asa cum v-am spus…

Este hilar si penibil pentru un candidat la functia de PRIMAR al unei Primarii de valoarea Turnului Severin sa raspunzi cu atata nonsalanta, mintind, avand in vedere ca dumnealui, in persoana, in sedintele de partid, in cadrul unor prelegeri seci ce se doreau a fi motivationale, sustine in repetate randuri faptul ca el, Constantin Gherghe a fost convins de coordonatorul politic din spatele campaniei, DUICU IOAN. De asemenea, Duicu, coordonatorul din spate, sustine ca doar Gherghe Constantin este acel ”partener” cu care a reusit sa numere voturile ”asa cum trebuie” si doar cu ajutorul lui Gherghe, care la apogeul sau de fost primar, a coborat pretul benzinei,(strategic!) astfel ca PSD ul si Duicu sa castige alegerile. La momentul acestei fapte, Gherghe era membru si primar PDL. (min 40-42 din inregistrare) Conform spuselor lui Gherghe, campania Pro Romania trebuie dusa in echipa, pentru ca ”pentru fiecare exista un loc sub soare, si nu spun mai mult!!”. La fel sustine si Duicu. Faptul ca in administratia locala sunt oameni numiti de el, pusi de el, tinuti de el. Cu alte cuvinte, pare ca in ProRomania Turnul Severin, formarea unui grup infractional organizat este o chestiune atat de obisnuita, incat personajele descompuse de aroganta si autosuficienta, nici nu mai realizeaza expunerea penala.

Citeste mai mult pe ochr.ro