Contre dure intre Ponta si Dancila! Fostul premier o face din nou analfabeta pe Dancila: „Mesajele de pe Facebook sunt scrise de un consilier, nu au greseli de ortografie!” Dancila: Ponta, stil mincinos si duplicitar!

9

Victor Ponta are o replica acida pentru Dancila dupa ce a fost catalogat de premier drept „mincinos si duplicitar”.

Loading...

„Nu doresc si nu cred ca ar fi intelept sa raspund jignirilor si atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dancila (presupun ca au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – ca erau fara greseli de ortografie).

De altfel toate cele spuse despre mine si despre ProRomania sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin – nimic nou , nimic serios.

Eu respect si lupt pentru valorile social democratiei moderne (adica exact ce a distrus conducerea PSD in ultimii ani) / ma simt atasat de “poporul pesedist” si le sunt recunoscator celor peste 5 milioane de romani care m-au votat in 2014 / cred ca lacomia, aroganta, impostura, lipsa de cultura si de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezinta o rusine si un dezastru pentru oamenii de centru stanga / cu ProRomania tocmai incercam sa ii reprezentam pe acesti oameni dezamagiti si dezgustati de ceea ce vad!

Am propus unitatea Stangii in ceasul al 12 lea si un proiect clar :

  1. un nou guvern competent si profesionist ,
  2. un program serios si eficient de guvernare,
  3. o reforma radicala a Administratiei publice si revenirea la performanta economica si bugetara
  4. Un candidat serios si respectat al Stangii la Alegerile Prezidentiale – fara blaturi cu contracandidatii si fara lupta inutila pentru locul trei

Am primit doar jigniri de la Doamna Dancila si baronii care o ‘papusesc’! Sunt sigur insa ca oamenii m-au auzit si imi dau dreptate!”, a scris Ponta pe Facebook.

Viorica Dancila reactioneaza furioasa si il acuza de Victor Ponta de minciuna. Ponta a sustinut, luni, ca Viorica Dancila i-a spus, in cadrul unei intalniri recente intre patru ochi, ca este gata sa dea afara ALDE de la guvernare si sa ii accepte in loc pe cei de la Pro Romania. „A spus ca imi da ce ministere doresc pentru ProRomania”, afirma Ponta.

Stilul acesta mincinos si duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit sa colaboram, pana la urma. Neseriozitatea sa, dorinta permanenta de a iesi in fata prin orice mijloace, inclusiv prin neadevaruri nu fac casa buna cu PSD. Este un om incapabil sa construiasca si stie doar sa distruga. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agenda ascunsa, croita nu pe interesele tarii, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice ‘intri tu si il dam pe celalalt afara’. Nu asta inseamna politica pentru mine. Daca domnia sa a facut astfel de tranzactii tot timpul (inclusiv cu Traian Basescu), fara consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop sa-si asigure scaunul, eu prefer deciziile luate in forurile partidului. Colegii mei si-au exprimat ferm in CEX opinia fata de o alianta cu Pro Romania, si ei il cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a scris Dancila pe Facebook.