Consiliul pentru Combaterea Discriminarii s-a autosesizat in cazul declaratiilor rasiste ale credincioasei Firea! „Biroul lui Ludovic Orban era ca „un bar de negri””

12

​​Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) s-a autosesizat dupa ce Gabriela Firea a afirmat ca biroul lui Ludovic Orban, in vremea cand era viceprimar, era „ca un bar de negri”, a declarat pentru HotNews.ro, presedintele institutiei Asztalos Csaba.

Loading...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a raspuns duminica premierului Ludovic Orban cu un atac virulent, sustinand ca nu s-a schimbat deloc fata de perioada in care era viceprimar, iar biroul lui „era ca un bar de negri, numai cu bautura, numai cu tigari, numai cu persoane pestilentiale”.

„Tevile nu se repara nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cantatul la mandolina”, a sustinut Firea. Gabriela Firea i-a raspuns, duminica, la Antena 3, premierului Ludovic Orban, care a spus, despre relatia cu ea ca „cine seamana vant, culege furtuna”. Firea sustine ca singurul obiectiv al lui Orban este castigarea Primariei Capitalei la alegerile locale, iar pentru a reusi „a declansat jihadul” impotriva sa.

„V-a explicat chiar domnul Orban ca are un singur obiectiv, nu de a face ceva bun pentru tara, ci de a schimba primarul general al Capitalei. De altfel, imi spun si mie prieteni, colegi, cunoscuti, ca domnul Orban a declansat jihadul impotriva mea si trebuie sa ma atace pe mine. Discuta cu tot felul de jurnalisti de investigatii, sa scormoneasca, sa inventeze ceva in legatura cu mine, doar-doar ma vor schimba de la Primaria Generala. incearca sa racoleze oameni din echipa mea, incearca sa schimbe majoritatea din Consiliul General”, a sustinut Firea, citata de Mediafax.