Clotilde Armand reactioneaza dur, dupa protestul Romprest: „Nu voi mai tolera santajul si amenintarile Mafiei Gunoaielor”

43

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca firma de salubritate Romprest a incercat din nou sa o „santajeze” si transmite ca „nu voi mai tolera santajul si amenintarile Mafiei Gunoaielor”.

„Intr-o noua incercare de santaj, firma de salubrizare si-a scos masinile la protest prin Sectorul 1 in speranta ca primaria le plateste facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD – cel cu diamantele. Frumoasa miscare. Din nefericire pentru conducerea acestei firme spun ca nu am fost impresionata de santajul ‘protestului’ si nici de notificarea prin care ameninta ca incepand cu data de 11.02.2021 nu mai ridica gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1.

Loading...

(….) Daca aceasta companie lasa din nou gunoiul pe strazi si refuza sa-si onoreze obligatiile contractuale din data de 12.02.2020 va intra alt operator in regim de urgenta.

Ii asigur pe toti locuitorii Sectorului 1 ca nu vom mai trece prin situatia in care am fost luna trecuta. Nu voi mai tolera santajul si amenintarile Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plateste servicii de salubrizare si de 10 ori mai scumpe fata de restul tarii. Primaria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primaria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a scris Armand pe Facebook.

Armand a fost intens atacata de posturile de televiziune apropiate de PSD imediat dupa ce a pus in discutie contractul cu Romprest, in urma cu doua luni.

„O familie de 4 persoane din Sectorul 1 plateste anual peste 5.400 de lei, cu aproape 4.000 de lei mai mult decat o familie similara din Sectorul 3. Si costurile au crescut. Gunoiul nu este gratuit, nimic nu este gratuit. Primaria renunta la servicii vitale pentru a cotiza la costurile exagerate ale salubritatii.

(….) Noua administratie a descoperit ca facturile operatorului de salubrizare nu erau corecte. Suprafata care figura ca spalata in facturi era de trei ori mai mica.

Fiind vorba de facturi pe bani publici, primaria nu poate achita facturi pe care le stie gresit intocmite, care factura servicii inexistente”, a spus Armand la finalul anului trecut, conform Aktual24.

Ea a facut referire si la atacurile mediatice la care este supusa. Principalele atacuri au venit din partea Romania TV, Antena 3, stiripesurse.ro, DC News, gandul.info si alte publicatii apropiate de PSD.

„Zeci de titluri false si emisiuni despre mine specializate in denigrare. N-am raspuns si nu voi raspunde acestor mercenari ai presei. Sunt de parere ca asemenea lucruri trebuie lamurite in Justitie. Pentru ca nimeni sa nu mai pateasca ceea ce am patit eu in ultimele saptamani. Insa, aceasta campanie de denigrare n-a fost singura metoda de intimidare a Mafiei. Au incercat prin diversi functionari publici si angajati ai Primariei sa saboteze orice initiativa de ridicare a gunoiului de catre alte firme de salubrizare”, a spus primarul Sectorului 1.

Ea a dezvaluit ca au fost angajati care au intrat in biroul sau pentru a o inregistra ilegal si apoi „au transmis mercenarilor de presa conversatia”.

„Am fost urmarita si fotografiata de cei care au impresia ca voi fi speriata si ca voi plati bani grei pentru niste servicii nelegale si inexistente. Si n-am renuntat. Ar fi prea usor sa luam credite de sute de milioane de lei in numele locuitorilor Sectorului 1 ca sa platim facturile incorecte ale firmei de salubrizare, sa ne predam in fata santajului, sa abdicam de la demnitatea noastra de cetateni liberi”, a subliniat Armand.