Citu, bilant dezastruos la o luna de la preluarea conducerii PNL.”Niciun om politic normal nu ar fi reusit aceste performante”

13

Sociologul Gelu Duminica scoate in evidenta „performantele” lui Florin Citu in numai o luna de cand a preluat conducerea PNL. „Superman, ce-i drept. Niciun om politic normal nu ar fi reusit aceste performante”, subliniaza Duminica, conform Aktual24.

„Ma tot gandesc de dimineata: intr-o luna de cand #echipacastigatoare a preluat PNL, a reusit ceva performante notabile:

Loading...

– le-a cazut Guvernul
– a pierdut PM
– partidul se pregateste sa se rupa
– si-a stricat povestea de iubire cu KWI (el insusi vinovat de ascensiunea echipeicastigatoare)
– deconteaza haosul COVID
– a adus PNL la un minim istoric in sondaje
– etc.

Superman, ce-i drept. Niciun om politic normal nu ar fi reusit aceste performante”, a scris Duminica pe Facebook.

La aceste „performante” se adauga si „umilintele” incasate de PNL din partea PSD, de care se roaga sa il sustina la guvernare.

„Ce umilinta pentru Partidul National Liberal, sa ajungi sa mergi in genunchi, cu caciula in mana, pentru sprijin la PSD, un partid controlat de hoti si talhari comunisti, si ei sa te refuze?! Ce rusine, pentru zeci de mii de membri liberali si sute de mii de simpatizanti PNL, la nici un an de la formarea coalitiei de guvernare de dreapta, cu un Guvern condus de PNL, sprijinit de o majoritate parlamentara solida si stabila, PNL sa ajunga la mila PSD?!

Nu am trait o rusine mai mare in fata romanilor de cand m-am inscris in PNL si am intrat in politica! Acesta nu mai este Partidul National Liberal in care m-am inscris si in care am muncit in toate campaniile din ultimii ani…

Rusine, membrilor din noua conducere PNL, pentru ca, in parteneriat cu Presedintele Klaus Iohannis, ati distrus speranta romanilor in cel mai frumos partid istoric din Romania!”, a subliniat deputatul Ionel Danca, duminica.