Citu anunta ca s-a aflat in Clubul Colectiv in noaptea incendiului: „Am fost acolo”. Reactia asociatiei Colectiv: „Sa va fie rusine, zero condamnari”

65

Liderul PNL, Florin Citu, a sustinut sambata ca si el s-a aflat in Clubul Colectiv, in urma cu exact sase ani, in momentul in care acesta a luat foc.

„Am aprins astazi o lumanare in memoria celor care au pierit la Colectiv, asa cum fac an de an. Este perioada in care imi aduc aminte, inevitabil, de acea noapte in care am fost acolo, de prietenii care au ajuns la spital.

Loading...

Sunt 6 ani de la tragedia de la Colectiv, dar durerea este la fel de puternica”, a transmis Citu, pe Facebook.

Postarea lui Citu a provocat numeroase reactii de revolta, arata Aktual24.

„Nu v-ar fi rusine! Va folositi de memoria celor din Colectiv! Aprindeti o lumanare si pentru cei arsi la Piatra Neamt, Matei Bals, Constanta din cauza incompententei Dvs, premier demis! Aveti o dara de demnitate si lasati-ne!”, i-a transmis o romanca.

„Pacat ca doar aprinzi lumanari, ramanem cu durerea, s-a vazut cum LUPTI Cu CORUPTIA! Nu am crezut ca dupa Dragnea, Dancila si altii ca ei, o sa pot detesta o alta persoana, ai ajuns de rasul curcilor ! Sa-ti fie rusine, intinzi memoria acelor tineri!”, este o alta reactie dura.

Asociatia Colectiv isi manifesta din nou revolta, cu ocazia comemorarii a sase ani de la tragedie, fata de faptul ca nimeni nu a fost condamnat nici pana acum.

„6 ani, 65 de morti, 0 condamnari. Dosarele Colectiv. Judecatori, procurori ai Parchetului General, procurori ai Parchetui Militar, sa va fie RUSINE”, a transmis Asociatia Colectiv.