Cine se afla in spatele impostorilor din companiile de stat! Niculae Badalau a intervenit insistent pentru ca diploma impostorului de la Transelectrica sa fie acceptata de Universitatea Politehnica!

17

Surse judiciare au declarat pentru ziarul Curentul ca Niculae Badalau a insistat telefonic pe langa Ecaterina Andronescu, presedinta a Senatului Universitatii Politehnice Bucuresti pentru a introduce diploma falsa a fostului director general de la Transelectrica, Marius-Danut Carasol, in sistemul informatic al Universitatii Politehnice dar aceasta nici n-a vrut sa auda.

Loading...

Badalau a invocat inclusiv faptul ca el a sustinut-o in fata colegilor dupa ce ea trimisese scrisoare deschisa anti-Dragnea dar Andronescu a ramas ferma pe pozitie. La insistentele lui Badalau, Andronescu a pus mana pe telefon si l-a sunat pe Mircea Cosea spunandu-i ca diploma lui Carasol este falsa si ca acesta a fost student dar nu a absolvit Politehnica si asa s-a terminat odiseea impostorului in fruntea Transelectrica.

Carasol a fost selectat de Ministerul Economiei si pus in functie pe 21 decembrie 2018 de proaspatul ministru Niculae Badalau, inlocuindu-l pe omul fostului ministru al Economiei, Danut Andrusca.

Marius Carasol (45 de ani), originar din Teleorman, este de profesie electrician, absolvent in 1992 al unui liceu industrial din Alexandria. A lucrat ca electrician ”full time” din 1993 pana in 2006 la Electrica Muntenia, apoi a devenit Adjunct sef unitate operativa la Enel Distributie Muntenia.

Acum Carasol este anchetat pentru fals si uz de fals, precum si pentru practicarea unei meserii fara drept.