Chitoiu a fost externat pe furis, sa nu dea ochii cu presa! A scapat de doctori, dar va da peste procurori!

11

Fostul ministru Daniel Chitoiu a fost externat, joi, in jurul orei pranzului, din Spitalul Floreasca, dupa doua zile de reanimare. Liderul ALDE a plecat pe furis, fara a da ochii cu presa.

Loading...

In fata spitalului era plin de jurnalisti, asa ca nu se stie ce iesire a folosit politicianul. Purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a confirmat insa, pentru Mediafax, ca Daniel Chitoiu a parasit unitatea medicala.

Oamenii legii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, in cazul accidentului in care a fost implicat Chitoiu si doi soti si-au pierdut viata.

Chitoiu nu a fost audiat pana acum. Desi dupa accident el a fost fotografiat si filmat mergand pe propriile picioare si stand de vorba cu politistii, dupa ceva timp a fost urcat pe targa si transportat la spital. Si aici, el a petrecut cateva zile pana ce, inainte de Revelion, medicii au anuntat ca se afla la reanimare.

Purtatorul de cuvant de la Floreasca spunea zilele trecute ca politicianul ar avea coaste rupte si fractura de stern. Cu toate acestea, insa, el nu a fost audiat in spital, urmand ca acest lucru sa se intample de acum, dupa externare.

Anchetatorii cred ca masina condusa de secretarul general ALDE ar fi patruns pe contrasens, iar imediat dupa producerea accidentului au existat declaratii verbale contradictorii. In plus, pozitia masinilor nu conducea catre o ipoteza clara asupra vinovatiei.

Mergand pe firul evenimentului, anchetatorii, spun surse judiciare, au ajuns la o prima concluzie, si anume ca Daniel Chitoiu, care era singur in masina, ar fi patruns pe contrasens.