Chiajna a ajuns campul de lupta al infractorilor! In 24 de ani de cand Minea conduce localitatea, infractionalitatea a explodat!

111

Chiajna a ajuns campul de lupta al infractorilor. Doar in ultimul an am vazut mai multe incidente care confirma faptul ca lucrurile au luat-o razna. Altercatii intre bande, politicieni agresati, blogeri aminintati si loviti ziua in amiaza mare, cetateni speriati care nu au curajul sa depuna reclamatie de teama, scrie chiajna.info.

Poltia Locala condusa de Minea este sublima, dar lipseste cu desavarsire. in weekend nici macar nu pot fi gasiti la serviciu. Politia Nationala pare depasita.

Loading...

De 24 ani comuna este condusa de Mircea Minea. Lucrurile s-au degradat de la an la an. Interesele imobiliare din zona au adus rechinii, care nu ezita sa se dea inlaturi de la nimic. De-a lungul celor 24 de ani a crescut si infractionalitatea. Multi cetateni reclama faptul ca primarul s-a inconjurat de interlopi. I-a ajutat cu diverse ”ponturi”, i-a bagat drept interpusi in ”imobiliare”, iar ei il ajuta pe Minea in campania electorala.

Din aceasta cauza nici nu putem spera la o imbunatatire a situatie in privinta sigurantei noastre. Atat timp cat institutiile de forta sunt slabe, atat timp cat administratia locala este legata prin interese de acesti interlopi, situatia nu se va imbunatati. Din contra!

Este momentul pentru o implicare mai mare a fortelor de ordine de la nivel central. Ministerul de Interne trebuie sa trimita echipe operative in Chiajna, politisti care nu au legatura cu zona, pentru a asana mafia din comuna. Lucrurile nu mai pot merge in directia aceasta. Deja situatia este exploziva. Maine, poimaine s-ar putea sa avem raniti dintre oamenii simplii, corecti, care s-ar putea sa fie victimele colaterale ale acestor grupari!