CFR Cluj invinge Lazio si e prima in grupa E din Europa League!

15

Formatia CFR Cluj, antrenata de Dan Petrescu, a invins, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, in prima etapa a grupei E a Ligii Europa, meci la care oaspetii au condus cu 1-0.

Loading...

Au marcat Deac ’41 (penalti) si Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

0-1: Bastos a deschis scorul cu un sut din apropiere, dupa o centrare a lui Jony

1-1: Deac a transformat un penalti acordat pentru o interventie a lui Leiva la Djokovic.

2-1: Omrani a trimis mingea in poarta cu o lovitura cu capul, dupa ce la un sut al sau balonul a lovit bara, revenind in fata sa.

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu, Burca, Cestor, Boli, Camora – Bordeianu, Djokovic, Paun (Culio ’84) – Deac (Golofca ’90), Traore (Omrani ’46). Antrenor: Dan Petrescu

Lazio Roma: Strakosha – Vavro, Acerbi, Bastos (Adekanye ’80) – Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha (Cataldi ’67), Jony (Lulic ’80) – Correa, Caicedo. Antrenor: Simeone Inzaghi

Cartonase galbene: Arlauskis ’85, Cestor ‘90+2 / Leiva ’40, Cataldi ’69, Milinkovic-Savic ‘83

Meciul a fost arbitrat de polonezul Daniel Stefanski, ajutat de asistentii Marcin Boniek si Dawid Igor Golis. Arbitru de rezerva a fost Damian Sylwestrzak.

In celalalt meci din grupa, Rennes a remizat pe teren propriu cu Celtic, scor 1-1 (goluri Niang ’38 – penalti / Christie ’59 – penalti). In minutul 90+2, de la Celtic a fost eliminat Bayo.

CFR Cluj este lider in clasament, cu cele trei puncte obtinute joi, fiind urmata de Celtic – un punct, Rennes – un punct si Lazio – niciun punct. In etapa a doua a grupelor, la 3 octombrie, CFR Cluj va intâlni in deplasare Celtic Glasgow si Lazio va juca acasa cu Rennes, scrie News.ro.