Cererea pentru case de vacanta si cabane din Romania s-a triplat in acest an

57

Preferintele romanilor s-au schimbat in aceasta conjunctura pandemica astfel ca vacantele in Romania (in natura), la unitati de cazare mai mici, pe care le pot inchiria integral familiile sau grupurile de prieteni, sunt in top in acest an, iar cererea pe acest segment s-a triplat, potrivit datelor Rentakub.

In acest context, Rentakub.com anunta lansarea unei platforme online destinata exclusiv rezervarilor pentru case de vacanta, cabane si vile.

Loading...

„Decizia lansarii Rentakub.com a fost luata datorita cresterii semnificative atat a interesului turistilor romani, cat si al numarului proprietarilor de unitati de cazare interesati sa-si dezvolte business-ul. Scopul platformei rentakub.com este de a deveni, in urmatorii doi ani, principalul marketplace unde turistii romani pot inchiria case de vacanta, vile sau pensiuni in fiecare zona din Romania” declara Costi Zarnescu, fondatorul Rentakub.com.

Potrivit acestuia, cererea de unitati de cazare de inchiriat integral s-a triplat in acest an comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Platforma pentru rezervari de case de vacanta rentakub.com functioneaza deja ca un marketplace pentru cei care vor sa inchirieze integral o vila, pensiune sau o cabana.

Pe rentakub.com se regasesc atat case de vacanta Kub (din reteaua proprie, pregatite sa primeasca turisti), cat si case de vacanta partenere (care vor sa dezvolte noi capacitati de cazare conform conceptului Rentakub). La acestea, se adauga si acele unitati de cazare care vor sa se listeze intr-o platforma destinata exclusiv caselor de vacanta, pensiunilor, vilelor si cabanelor destinate inchirierii integrale.

In acest moment, proprietarii de case de vacanta isi pot lista pe Rentakub.com unitatile de cazare pentru a atrage noi turisti.