Ce trebuie sa ai in CV ca sa ajungi in guvernul Dancila! Un consilier al premierului, expert in cadrul unei Asociatii anchetate pentru delapidarea a 700.000 de euro!

16

Unul dintre consilierii premierului Viorica Dancila, Radu Antohe, numit recent consilier de stat in Cancelaria Prim-ministrului, si-a trecut in CV ca a fost angajat de presedintele unei asociatii de fermieri care in acest an este cercetat ca a furat 700.000 de euro din cotizatiile agricultorilor, dezvaluie g4media.ro.

Loading...

Antohe ar fi lucrat din august 2017 pana in acest an ca „expert in dezvoltare rurala si politici agricole” in cadrul Ligii Asociatiilor producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR).

Aceasta asociatie a fost condusa pana in aceasta primavara de Laurentiu Baciu, un fermier din Bacau, judet din care este si Radu Antohe.

Laurentiu Baciu, presupusul angajator al lui Antohe, este cercetat sub acuzatia de delapidare de procurori, fiind suspectat ca a folosit banii fermierilor in interese personale.

La dosar, asa cum sustin surse din ancheta, sunt mai multe declaratii date de tineri care erau in stagii de pregatire la LAPAR. Acestia nu ar fi fost platiti deloc sau primeau sume modeste, dar figurau ca fiind beneficiarii unor venituri mult mai mari.