Catalin Tolontan demasca o noua manipulare a postului de propaganda Antena 3, afiliat CNN in Romania: Telespectatorul nu e protejat de nimeni

155

Jurnalistul Catalin Tolontan sanctioneaza modul in care Antena 3 si-a manipulat din nou telespectatorii in cazul citarii sale la DIICOT. Tolontan adice aminte ca Antena 3 estte „post afiliat CNN in Romania”.

Tolontan a fost chemat saptamana trecuta la DIICOT dupa ce primarul PSD al Sectorului 4, Daniel Baluta, a depus o plangere penala in care il acuza de „santaj”. Plangerea lui Baluta a fost promovata in publicatiile controlate de Radu Budeanu, deja condamnat dupa ce a recunoscut la DNA ca a livrat o geanta cu bani, ca spaga, Elenei Udrea, arata Aktual24.

Loading...

„Acum cateva zile, Dana Budeanu a facut publice fotografii cu Mirela Neag si cu mine intr-un restaurant, la o discutie cu Valer Blidar, patronul firmei de tramvaie Astra Arad. Cateva televiziuni au preluat povestea si au dat o nota acuzatoare intalnirii.

Antena 3, de pilda, nu a tinut cont de faptul ca noi insine am scris un articol, in septembrie 2020, in care am povestit respectiva intalnire. De altfel, de aceea am conversat cu Blidar, dupa cum am discutat cu multa lume, am contactat si Primaria, ca sa ajunga informatia la public.

Antena 3 nu a schitat niciun gest ca sa cunoasca si versiunea noastra. Postul afiliat CNN in Romania a ajuns sa prezinte drept culpa jurnalistica sa vorbesti cu cei pe care-i intervievezi.

CNA nu s-a sesizat, cel putin nu pana acum. La televiziuni ni se predica, pur si simplu, o lume pe inversul regulilor democratice, iar telespectatorul nu e protejat de nimeni”, a scris Tolontan in Libertatea.