Candidatul USR la Primaria sectorului 2, prins cu minciuna in direct. Dan Cristian Popescu: „Minciuna se vede de la o posta. Ii cer lui Radu Mihaiu sa isi ceara scuze”

Campania electorala din sectorul 2 a trecut intr-o noua etapa. De la o dezbatere publica pe proiecte, ea a ajuns sa fie una axata pe atacuri, de multe ori neadevarate. Cel mai nou episod s-a desfasurat in dezbaterea live dintre candidatul Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu si candidatul USR, Radu Mihaiu.

Acesta din urma l-a acuzat pe candidatul PSD si actual viceprimar al sectorului 2 ca la unele scoli din subordinea sa, nu ar fi „nici apa calda, nici apa rece”. Reactia a venit imediat de la Dan Cristian Popescu care, nu doar ca a negat, dar l-a invitat pe contracandidatul sau sa mearga impreuna sa verifice.

Loading...

Cum minciuna are picioare scurte, acuzatia lui Radu Mihaiu nu a ajuns prea departe. Doar 30 de minute mai tarziu, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, actualul candidat al Partidului Social Democrat la Primaria Sectorului 2, a fost in inspectie la scoala 66, cea mentionata de contracandidatul sau si, intr-o postare live a aratat ca exista atat apa calda si rece, cat si toate celelalte masuri de preventie.

„Suntem la scoala 66 din sectorul 2 si, asa cum v-am spus, tot ceea ce a declarat candidatul USR sunt niste minciuni. Avem toate mijloacele de preventie si avem si apa calda si rece. Nu se simte caldura prin video, dar minciuna se vede de la o posta. Ii cer lui Radu Mihaiu sa isi ceara scuze tuturor parintilor pe care i-a ingrijorat prin aceasta minciuna. (…) in sectorul 2 educatia este pe primul loc, pentru ca acasa, oamenii conteaza”, a fost raspunsul, filmat live, al lui Dan Cristian Popescu, pentru candidatul USR.

Transparenta face diferenta