Campanie de cea mai joasa speta marca PSD. PSD-isti deghizati in membri USR, cu peruci si imbracati obscen, pentru a starni ura populatiei!

Filmari in care un grup de persoane cu peruci si imbracate obscen, dar purtand tricouri cu USR, este huiduit cu furie sunt distribuite masiv pe Facebook de catre sustinatori ai candidatilor PSD, scrie Aktual24.

Grupul incearca sa imparta pliante in timp ce este huiduit de zeci de oameni intr-un cartier din Voluntari, langa Bucuresti: „Golanilor! Homosexualilor! Plecati de aici”. Inregistrarea a fost distribuita pe Facebook de Cristinel Iliescu, consilier PSD in Sectorul 2, si de alti sustinatori ai candidatilor PSD din Capitala.

Loading...

Membrii grupului poarta masti si ochelari de soare, desi este aproape noapte, pentru a fi cat mai greu de recunoscut.

Prima reactie a USR

„Hai ca de-astea nu am mai vazut pana acum, e next level shit. Deci PSD-ul a imbracat niste barbati in tricouri fake cu Alianta*, le-a pus peruci, tocuri, le-a decupat blugii si le-a scris USR pe fund dupa care a facut o simulare cu niste cetateni care huiduie ‘bulangii’.

Nici nu stii de unde sa o iei. De la homofobie? De la instigare la ura? De la fake news? De la penibil? Buna dimineata in prima zi de campanie electorala.

*nu ne mai cheama de mult Alianta 2020 si nici nu am avut vreodata modelul ala de tricou”, a scris arhitectul Shere Marinescu (USR) pe Facebook.

Transparenta face diferenta