Basescu o ataca dur pe Firea: „E josnic, doamna! Biata intriganta nu a inteles ca tot mai multi schimba canalul cand incepe sa-si reverse peste tara cunostintele medicale avand abordari care seamana confuzie”

29

Traian Basescu are o reactie dura la adresa Gabrielei Firea dupa ultimele declaratii ale acesteia privind cazurile de coronavirus din Bucuresti.

„E josnic doamna. Mai zilele trecute, doamna Firea a sarit ca arsa afland ca un bolnav in stare critica a fost transferat la Ploiesti pentru ca in Bucuresti nu mai erau locuri libere la terapie intensive.

Loading...

Specialista in a crea confuzie primarita a inceput sa turuie pe toate posturile de televiziune cate paturi disponibile are EA la dispozitie si cum EA care face ochelari la tot poporul, repara dintii la tot poporul, ia tensiunea la tot poporul, testeaza tot poporul etc, etc poate da paturi la tot poporul infectat cu SAR-COV-2 si mai si trateaza tot poporul de COVID-19.

O impiedica doar Ministerul Sanatatii care n-o baga in seama, ca altfel EA, care se pricepe la orice boala, ar oferi paturi de spital la tot poporul.

Stie insa foarte bine ca nu de paturi pentru tratarea COVID – 19 duce lipsa Ministerul Sanatatii, ci de paturi ATI echipate corespunzator.

Biata intriganta nu a inteles ca tot mai multi schimba canalul cand incepe sa-si reverse peste tara cunostintele medicale avand abordari care seamana confuzie.

Oamenii au inteles ca nu de paturi duce lipsa Bucurestiul, ci de paturi echipate cu sisteme de ventilatie in sectiile ATI.

Doar Firea mai crede ca pacaleste pe toata lumea ca ea este salvarea celor care incep sa nu mai aibe paturi in sectiile ATI.

Ce josnic este sa incerci a valorifica boala si moartea in scop electoral”, a scris Basescu pe Facebook.

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri seara, ca in Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci dintre ele fiind implicate in lupta Covid. „Cinicii din Guvern trimit pacienti in alte orase”, afirma Firea, sustinand ca asta se intampla pentru a crea panica.

„In Bucuresti sunt 45 de spitale de stat, doar cinci in lupta Covid. Cinicii din Guvern trimit pacienti in alte orase. Ca sa fie panica”, a scris, vineri seara, pe Facebook, Gabriela Firea.

Un pacient de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti va fi transferat la Craiova, ca urmare a atingerii capacitatii maxime de internare pe sectiile de terapie intensiva, a anuntat, vineri, Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU).