Avocata lui Dragnea: „Clientului meu i s-a agravat starea de sanatate in ultimele trei luni”

17

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a organizat joi o conferinta de presa in care a sustinut ca starea de sanatate a fostului stapan al PSD s-a agravat si ca reprezentantii penitenciarului il impiedica sa se trateze.

„Clientului meu i s-a agravat starea de sanatate in ultimele trei luni, urmare a unor decizii injuste luate la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, respectiv a Penitenciarului Rahova.

Loading...

Dupa comunicarea online care a fost facuta publica, domnul Dragnea a facut o cerere sa mearga la Spitalul Foisor pentru ca avea dureri de spate. Acesta a mentionat clar in cerere ca orice cost sa fie suportat de dansul. Cererea a fost aprobata, insa domnul Dragnea nu a fost transportat la spital nici pana astazi.

In 25 iunie, dupa aceasta convorbire, i s-a comunicat ca nu va mai fi scos la munca, situatie care se mentine si astazi. Dupa cateva zile i s-a comunicat ca sa declansat o ancheta pentru a se stabili daca a incalcat regulamentul.

Domnul Dragnea a fost sanctionat disciplinar cu suspendarea de a primi si a cumpara bunuri pentru o luna. I s-a aplicat si o masura administrativa, respectiv cea a retragerii de la munca. Din punctul meu de vedere este o decizie ilegala. Vreau sa mentionez ca la ora actuala sanctiunea a fost redusa. A fost admisa in parte, s-a redus la jumatate insa penitenciarul a contestat aceasta incheiere.

Afectiunile clientului meu erau cunoscute publicului cu mult inainte inceperea executarii pedepsei privative de libertate, fiind cunoscut ca a fost luata in calcul o operatie mai ampla. Domnul Liviu Dragnea are mai multe hernii la nivelul coloanei, o parte aflata in zona cervicala si o parte in zona lombara”, a declarat Teodosiu.

„De doua luni si jumatate dl Dragnea este nevoit sa stea inchis 23 de ore din 24, fiind scos la aer o ora pe zi. Liviu Dragnea nu a fost transportat la spital nici pana astazi”, a mai sustinut avocata, conform Aktual24.

Dragnea a fost astfel sanctionat pentru ca a pacalit administratia penitenciarului in legatura cu interviul acordat Ancai Alexandrescu.

„Dupa convorbirea online pe care a avut-o si care a fost facuta publica, i s-a comunicat ca nu va mai fi scos la munca, fara sa i se dea o explicatie in acest sens. Situatia se mentine, din pacate, si astazi. Explicatiile au venit dupa cateva zile, i-a fost comunicat ca penitenciarul s-a autosesizat cu privire la convorbirea online si a fost declansata o ancheta”, a mai spus Flavia Teodosiu.