Avertizare de la meteorologi! Vremea se raceste brusc in Bucuresti si apare lapovita!

8

Vremea se va raci semnificativ in Bucuresti pe parcursul zilei de vineri, temporar va ploua, iar spre seara si noaptea vor fi conditii de lapovita, arata prognoza pentru Capitala publicata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Loading...

Vantul va avea intensificari, cu rafale ce vor atinge 40 – 50 km/h, amplificand senzatia de rece, precizeaza meteorologii.

Temperatura aerului va fi in scadere continua, astfel ca maxima zilei de vineri, de 5 – 6 grade Celsius, se va atinge in orele diminetii. Minima termica de sambata dimineata va fi de 0 – 1 grad Celsius.

Si joi vremea va ramane inchisa, temporar va ploua si se vor cumula cantitati de apa in medie de 10 – 15 litri/mp. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze care la rafala vor atinge 45 – 55 km/h. Temperaturile vor fi in scadere, astfel ca maxima zilei de joi va fi de 10 – 11 grade, iar cea minima de vineri dimineata de 3 – 4 grade Celsius.

La nivelul intregii tari este in vigoare o informare meteo potrivit careia vremea se va raci si se vor semnala precipitatii in special in partea de sud a tarii.