Atac de cea mai joasa speta la adresa jurnalistului care l-a invins pe baronul Oprisan in instanta

11

Jurnalistul Sebastian Oancea, de la Realitatea de Vrancea, l-a acuzat, joi, pe presedintele Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan, ca a dat ordin „slugoilor” sai sa il atace, dupa ce a pierdut un proces intentat impotriva sa in care i-a cerut 200.000 de lei.

„Oprisan a dat ordin slugoilor sa ma atace cu viata mea privata, neavând altceva cu care sa ma creioneze urât in public. Eu vin acum cu motivarea inaltei Curti de Casatie si Justitie, la respingerea recursului procesului in care praduitorul suprem al Vrancei, Marian Oprisan, m-a dat in judecata si-mi cerea 200.001 lei. in motivare se spune negru pe alb cum a devalizat societatea CJ Vrancea – Drumuri si Poduri, cum a dat contracte sclavei directoare a Monitorului de Vrancea – Corina Trifan, prin firma Mavi Beton, si cum jurnalistii au mâna libera sa scrie despre subiecte de interes public. Cititi, va rog [imaginile atasate la finalul articolului – n.r.]”, a scris Sebastian Oancea, pe pagina sa de Facebook.

Loading...

Marian Oprisan l-a dat in judecata pe Sebastian Oancea pentru o investigatie publicata in 2006 intitulata „Nababii contractelor pe bani publici din judet: deputati, ziaristi si sponsori la partid, cu probleme penale”, insa baronul pesedist de Vrancea a pierdut procesul.

Citeste mai mult pe epochtimes-romania.ro.