Angajari pe salarii de la 3.000 de lei pana la 10.000 de lei „in mana” la un celebru lant hotelier din Romania!

47

Hotelurile lui Mohammad Murad angajeaza permanent de la cofetar, la consilieri si PR. Angajatorii ofera candidatilor selectati salarii nete de la 3.000 de lei pana la 10.000 de lei pe luna.

Loading...

Lantul de hoteluri Phoenicia, detinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel mai mare operator privat din turism din tara noastra, cu peste 10.000 de paturi in hotelurile sale din tara, recruteaza personal permanent. Phoenicia Hotels angajeaza, cu contract de munca pe perioada nedeterminata, pe posturile de consilier economic, consilier juridic, consilier marketing si PR, bucatar, bucatar sef, cofetar. Angajatorii ofera salarii cuprinse intre 3.000 de lei si 10.000 de lei lunar „in mana” si cazare oamenilor selectati pentru aceste posturi.

Candidatii potriviti pentru pozitiile vacante sunt loiali, politicosi, optimisti, dornici sa invete si sa lucreze in echipa. La aceste abilitati se adauga cele specifice fiecarui post vizat la angajare.

Deficitul de pe piata fortei de munca din industria turismului din Romania este de 20%, raportat la cei 500.000 de oameni care sunt deja angajati in acest domeniu, in mod direct sau indirect declara recent Calin Ile, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania (FIHR), conform Economica.net.

Grupul Phoenicia Hotels e cel mai mare operator privat din turism din tara noastra, cu peste 10.000 de paturi in hotelurile sale din tara.