Andrei Stoican, sustinut de sase formatiuni politice pentru alegerile prezidentiale!

6

Partidul ADER, Partidul Alianta Lege si Ordine, Partidul National Socialist, Partidul Forta Pensionarilor, Partidul Socialist Crestin, Federatia Societatea Civila Romaneasca il sustin pe candidatul Andrei Stoican la prezidentiale.

Loading...

”in contextul unei strategii generale ale Romaniei si analizand programele organizatiilor noastre, constatam sinergia unor obiective si actiuni comune, pe care le putem promova mai bine impreuna atat in societatea romaneasca cat si in plan international.

Prin semnarea acestui Acord politic de colaborare punem bazele unei Miscari Nationale in Romania ce-si propune o colaborare intensa pentru sustinerea candidaturii domnului Andrei Valentin Stoican la Presedintia Romaniei.

Suntem constienti ca in aceasta toamna, noi toti, vom avea de dat un examen national. De noi depinde daca va fi inca un deceniu pierdut in istoria noastra sau un deceniu castigat. Va trebui sa alegem Presedintele Romaniei.

Asa-zisele partide mari au ridicat in jurul lor un zid de netrecut: cardasie politica, sume imense de la bugetul statului in folosul lor, un urias aparat de propaganda care le transmit promisiunile mincinoase.

Perioada pe care o parcurgem este marcata de dezbinarea fara precedent a societatii romanesti si scaderea dramatica a increderii cetatenilor in institutiile si autoritatile politice. Romanii au fost dezbinati ca sa poata fi mai lesne manipulati. increderea in institutii si a romanilor in romani s-a prabusit.

Actualele partide care conduc astazi tara, PSD, ALDE si celelalte partide care peste 30 de ani i-au mintit pe romani, revin din nou, cu nesimtire, sa le ceara votul. La alegerile din toamna toti cei vinovati de ingenuncherea Romaniei merita sa primeasca o lectie usturatoare.

Noi: Federatia Societatea Civila Romaneasca, Partidul Socialist Crestin, Partidul National Socialist, Partidul Forta Pensionarilor, Partidul Alianta Lege si Ordine, Partidul ADER, propunem un candidat pentru alegerile prezidentiale, candidat care sa devina Presedintele tuturor romanilor, oriunde ar fi acestia in lume.

Noi: Partidul ADER, Partidul Alianta Lege si Ordine, Partidul National Socialist, Partidul Socialist Crestin, Federatia Societatea Civila Romaneasca, Partidul Forta Pensionarilor, facem apel catre toate organizatiile politice patriotice, cu exceptia liderilor care au distrus Romania in ultimii 30 de ani. Facem apel catre toate asociatiile profesionale, catre sindicate, catre organizatiile neguvernamentale!

Ne dorim un presedinte al romanilor care sa aiba o puternica sustinere nationala.

Noi: Partidul ADER, Partidul Alianta Lege si Ordine, Partidul National Socialist, Partidul Forta Pensionarilor, Partidul Socialist Crestin, Federatia Societatea Civila Romaneasca, ne-am propus sa construim impreuna un front patriotic, o miscare nationala, o puternica coalitie, care sa sprijine la alegerile prezidentiale din noiembrie un candidat al carui crez asumat sa fie ROMaNIA.

Noi: Federatia Societatea Civila Romaneasca, Partidul Socialist Crestin, Partidul National Socialist, Partidul Alianta Lege si Ordine, Partidul Forta Pensionarilor, Partidul ADER, membri ai Coalitiei apreciem ca tara noastra mai are inca un potential urias, poate fi un jucator important in Uniunea Europeana si un partener de nadejde la granita estica a NATO. Ceea ce ne lipseste sunt liderii puternici, patrioti si cu viziune.

Noi: Partidul Forta Pensionarilor, Partidul ADER, Partidul Alianta Lege si Ordine, Partidul National Socialist, Partidul Socialist Crestin, Federatia Societatea Civila Romaneasca am convenit impreuna si am hotarat sustinerea candidatul Coalitiei noastre pentru Presedintia Romaniei, domnul Andrei Valentin Stoican.”, potrivit unui comunicat