Andrei Caramitru pune punctul pe i: „Vi se pare ca PNL, PSD sau Iohannis sunt stresati ca nu exista guvern? Nu. Relaxare totala si vizite in Egipt”

93

Andrei Caramitru sustine ca presedintele Klaus Iohannis s-ar fi inteles cu PSD pentru declansarea alegerilor anticipate.

„Vi se pare ca PNL, PSD sau Iohannis sunt stresati ca nu exista guvern? Nu. Relaxare totala si vizite in Egipt.

Loading...

Pare ciudat. Singura explicatie e ca s-au inteles asa :

– alegeri anticipate deci NU il suspendam pe Klaus

– Pompam AUR sa ia cat mai mult. 20-25 la suta e perfect. Diabolizam USR, sa ia sub 20. Orban nu are timp sa isi faca partid – e perfect asa.

– Nu conteaza cat ia PSD sau PNL. Ideea e sa ia impreuna peste 50 la suta – asta e garantat. Atunci – PSD care va castiga va spune – suntem responsabili, nu putem face guvern cu AUR sau cu USR. Facem deci cu PNL care va fi micut, probabil partidul 3 sau 4, ce sa facem, asta e singura solutie. UDMR ramane pe bara (deja sunt stresati in declaratii, stiu si ei asta).
Si uite asa se rezolva problema fara mare scandal. Am salvat Romania. Ura. Bravo. Mergem la golf. Ghinion”, a transmis Caramitru.

Premierul desemnat Nicolae Ciuca a cerut, de mai multe ori, conducerii PNL sa ii permita sa flexibilizeze mandatul pentru a coopta USR la guvernare, insa a fost refuzat, anunta Europa Libera, citand surse din PNL.

Cel care s-a opus vehement de fiecare data a fost Florin Citu, subliniaza Europa Libera.