Andrei Caramitru dezvaluie cine mai sunt votantii PSD: „Reteaua de batrani ai primarilor, secta lui Gadea si niste hoti prosti”

40

Andrei Caramitru, membru in echipa de realizarea a programului de guvernare USR PLUS, descrie sec cine mai voteaza in acest moment cu PSD. El estimeaza ca numarul votantilor PSD este de aproximativ 2 milioane.

Loading...

„Cine sunt votantii PSD? Cei 2 milioane care au mai ramas?

E simplu. Se impart asa:

– 1 milion de pensionari saraci, oameni in varsta, cu 4 clase, care stau la tara. Sunt adusi cu forta de primar sa voteze. Nu urmaresc politica, nu inteleg probabil nici macar cine este Presedinte sau prim ministru
– 500’000 de pensionari sau oameni in varsta, care urmaresc totusi stirile, si care se uita la Antena 3 si RTV. In general saraci. Au o ura viscerala impotriva modernitatii, se simt exclusi. Se cearta cu copiii lor. Sunt intr-un fel de secta sinucigasa patronata de marele preot Gadea si finantata de Felix Voiculescu
– 500’000 de angajati la stat si prin firme care lucreaza cu PSD-ul. Care voteaza din interes. Pentru ca sunt prosti, inculti si hoti. Stiu ca pot face bani doar cu PSD-ul. Se lupta pentru supravietuire.

Atatia au mai ramas. Astia sunt. Atat. Reteaua de batrani ai primarilor, secta lui Gadea si niste hoti prosti.

Si nu dati vina pe toti pensionarii. Multi au refuzat sa ii mai voteze (avem peste 5 milioane de pensionari, dar doar 1 milion si ceva au mai votat PSD)”, a scris Caramitru pe Facebook.

Andrei Caramitru, economist cu experienta in companii multinationale, a anuntat recebt ca face parte din grupul restrans care construieste programul de guvernare al USR PLUS. El prezinta si un prim set de 10 masuri prioritare pentru viitoarea guvernare.

Caramitru a fost desemnat de USR faca parte din comisia de Politici Publice a Aliantei USR PLUS, care „va scrie in detaliu programul de guvernare si se va pregati preluarea operationala a guvernului”.

„Nu prea voiam eu sa am vreun rol formal in vreun partid. Ca sa imi pastrez libertatea de gandire si de exprimare. Si – de multe ori – poti sa ai mai mare influenta asa decat daca ai o functie formala.

Dar am facut totusi o mica exceptie. Am fost ales (democratic ca asa e la noi) sa fiu unul din cei 5 membri USR in comisia de Politici Publice a Aliantei USR/PLUS. Acolo unde se va scrie in detaliu programul de guvernare si se va pregati preluarea operationala a guvernului.

Eu zic ca e cam important si zic ca o sa cam facem treaba acolo. O sa tot vorbim aici pe pagina mea despre temele mari. Si va rog sa reactionati la ele ca sa influentati direct ce se intampla in Comisie”, a scris Caramitru pe Facebook.